Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a ferjem, hogyan tovabb?
Napokban derult ki, hogy megcsalt a ferjem. Az utobbi honapokban rendezodott a viszonyunk sokat beszelgettunk - vitaztunk eleinte de sikerult egy olyan mederbe terelni a kapcsolatunkat ami mondhatni tokeletes lett.
Na ez lett elrontva, a holgy vallomassaval. Ot futolag ismerem, sajnos a maganeletet es egy nagyon mocskos eroszakos no, es ezt tenyleg objektiven mondom.
Parom nem tagadta mikor rakerdeztem, azonnal elmondta, bocsanatkeresek kiseretebe es hogy barmit csinalhatok vele mert megerdemli. En inkabb elmentem kiszelloztetni a fejem, mikozben folyamatosan hivogatott.
Az eset ketszer tortent meg joval korabban amikor egy rossz idoszakunkat eltuk meg. en ezt el is hiszem. Nem akarok nyomozgatni se semmit. Ez nem mentseg arra amit tett, hogy epp szarban voltunk, termeszetesen.
Ugy dontottem tovabblepek ezen, es ferjem is szeretne mindent megtenni azert, hogy 100%an jova tehessen midnent.
De.
A holgy eroszakos es mindenfele pletykas embernek a Ferjemet szapulja meg engem, stb aztan hivogatja a sorban kovetkezo faszikat akikkel lefekudt es penz remenyeben kapalodzik.
Ez az en buszkesegemet serti, hiaba szamomra idegen semmit ero embereknek magyarazza a hulyeseget.
Mit lehet tenni ennek a nonek a leallitasa erdekeben?
Tovabbleptunk, ez mar kettonk dolga, de az hogy folyamatosan probal beleronditani a sajat eletembe a sajat szuleimnek sem hagytam soha.
Koszi az ertelmes valaszokat!
A hibát te követted el, amikor felvetted a kapcsolatot a nővel, mert beengedted az életetekbe. Mi szükség volt a férjeddel 3-asban vele leülni? Neked nem vele volt dolgod, hanem a férjeddel, nincs nő aki lehúzhatná róla a gatyát, ha ő nincs benne. Nyilván az erőszak kivétel, de nem erről volt szó.
Az is elgondolkodtató, hogy milyen luvnyát szedett össze, akinek a barátnői nem mondják azt, hogy nem, ilyenben nem veszek részt.. Jobban tennéd, ha a zaklatással való feljelentést bedobnád, és legközelebb meg is tennéd, ha nem hagyja abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!