Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a ferjem, hogyan tovabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a ferjem, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Napokban derult ki, hogy megcsalt a ferjem. Az utobbi honapokban rendezodott a viszonyunk sokat beszelgettunk - vitaztunk eleinte de sikerult egy olyan mederbe terelni a kapcsolatunkat ami mondhatni tokeletes lett.

Na ez lett elrontva, a holgy vallomassaval. Ot futolag ismerem, sajnos a maganeletet es egy nagyon mocskos eroszakos no, es ezt tenyleg objektiven mondom.

Parom nem tagadta mikor rakerdeztem, azonnal elmondta, bocsanatkeresek kiseretebe es hogy barmit csinalhatok vele mert megerdemli. En inkabb elmentem kiszelloztetni a fejem, mikozben folyamatosan hivogatott.

Az eset ketszer tortent meg joval korabban amikor egy rossz idoszakunkat eltuk meg. en ezt el is hiszem. Nem akarok nyomozgatni se semmit. Ez nem mentseg arra amit tett, hogy epp szarban voltunk, termeszetesen.

Ugy dontottem tovabblepek ezen, es ferjem is szeretne mindent megtenni azert, hogy 100%an jova tehessen midnent.

De.

A holgy eroszakos es mindenfele pletykas embernek a Ferjemet szapulja meg engem, stb aztan hivogatja a sorban kovetkezo faszikat akikkel lefekudt es penz remenyeben kapalodzik.

Ez az en buszkesegemet serti, hiaba szamomra idegen semmit ero embereknek magyarazza a hulyeseget.

Mit lehet tenni ennek a nonek a leallitasa erdekeben?

Tovabbleptunk, ez mar kettonk dolga, de az hogy folyamatosan probal beleronditani a sajat eletembe a sajat szuleimnek sem hagytam soha.

Koszi az ertelmes valaszokat!

2021. okt. 22. 13:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ui: tiltolistan van mindenutt ennek ellenere, kepes rejtett szamrol hivogatni bennunket vagy a meg le nem tiltott baratnoit rank uszitani (?😅)
2021. okt. 22. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
A problemat az okozza, hogy szegyenled magad, mert meg lettel alazva, pedig nem kovettel el semmit. A no pedig tud errol a gyengesegedrol es ezert forgatja benned a kest. Ha nem a megmentesen gondolkodnal, hanem eldobnad a mihaszna ferjedet, akkor mar nem sertene a hiusagodat a masik. Azert faj, mert te is tudod, hogy rossz uton vagy, de inkabb becsapod magadat is, hogy ne kelljen szembesulnod azzal, hogy milyen megalazo modon bantak el veled. Pedig ez megtortent es most mar te is benne vagy a teged alazo buliban.
2021. okt. 22. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
12 ne legyél már köcsög. azért mert te képtelen lennél rá, ne szidd már, amiért ő képes megbocsátani.
2021. okt. 22. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

A hibát te követted el, amikor felvetted a kapcsolatot a nővel, mert beengedted az életetekbe. Mi szükség volt a férjeddel 3-asban vele leülni? Neked nem vele volt dolgod, hanem a férjeddel, nincs nő aki lehúzhatná róla a gatyát, ha ő nincs benne. Nyilván az erőszak kivétel, de nem erről volt szó.

Az is elgondolkodtató, hogy milyen luvnyát szedett össze, akinek a barátnői nem mondják azt, hogy nem, ilyenben nem veszek részt.. Jobban tennéd, ha a zaklatással való feljelentést bedobnád, és legközelebb meg is tennéd, ha nem hagyja abba.

2021. okt. 22. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:
13-as. Nem bocsatott meg. Csak altatja magat vele, kulonben nem reagalna ilyen elesen. Be akarja csukni a szemet, hogy ne vegye eszre a helyzetet es a no nem hagyja. Ez zavarja, hogy szembesulnie kell vele nap, mint nap. A megprobalok nem tudomast venni rola, lenyelem a bekat, es a megbocsatas kozott oriasi kulonbseg van. Milyen szintu onbecsapas kell ahhoz, hogy valaki ezt megbocsatasnak aposztrofalja? Inkabb ketsegbesett megalkuvas, aminek nem lesz jo vege. Majd 1-2 ev mulva meg jon a kerdes, hogy megbocsatottam, de visszaelt vele. Meg a semmi sem ugyanaz, mint elotte. Mit lehet erre mondani, hogy megmondtuk elore? Meg. Csak valaki inkabb a leleksimogatast keri a valosag helyett.
2021. okt. 23. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát te tudod kérdező….
2021. okt. 28. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!