Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a ferjem, hogyan tovabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a ferjem, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Napokban derult ki, hogy megcsalt a ferjem. Az utobbi honapokban rendezodott a viszonyunk sokat beszelgettunk - vitaztunk eleinte de sikerult egy olyan mederbe terelni a kapcsolatunkat ami mondhatni tokeletes lett.

Na ez lett elrontva, a holgy vallomassaval. Ot futolag ismerem, sajnos a maganeletet es egy nagyon mocskos eroszakos no, es ezt tenyleg objektiven mondom.

Parom nem tagadta mikor rakerdeztem, azonnal elmondta, bocsanatkeresek kiseretebe es hogy barmit csinalhatok vele mert megerdemli. En inkabb elmentem kiszelloztetni a fejem, mikozben folyamatosan hivogatott.

Az eset ketszer tortent meg joval korabban amikor egy rossz idoszakunkat eltuk meg. en ezt el is hiszem. Nem akarok nyomozgatni se semmit. Ez nem mentseg arra amit tett, hogy epp szarban voltunk, termeszetesen.

Ugy dontottem tovabblepek ezen, es ferjem is szeretne mindent megtenni azert, hogy 100%an jova tehessen midnent.

De.

A holgy eroszakos es mindenfele pletykas embernek a Ferjemet szapulja meg engem, stb aztan hivogatja a sorban kovetkezo faszikat akikkel lefekudt es penz remenyeben kapalodzik.

Ez az en buszkesegemet serti, hiaba szamomra idegen semmit ero embereknek magyarazza a hulyeseget.

Mit lehet tenni ennek a nonek a leallitasa erdekeben?

Tovabbleptunk, ez mar kettonk dolga, de az hogy folyamatosan probal beleronditani a sajat eletembe a sajat szuleimnek sem hagytam soha.

Koszi az ertelmes valaszokat!

2021. okt. 22. 13:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Ha a kapcsolatotokban konszenzusra jutottatok a nő érdektelen. Felejtsd el, mintha nem is létezne.
2021. okt. 22. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Tiltsatok le mindenhonnan es minden kapcsolatot szuntessetek meg vele. Ne torodjetek vele, elobb utobb abba hagyja. Ha nem es nagyon pattog becsuletsertesert vagy zaklatasert nyugodtan fel lehet nyomni a rendorsegen.
2021. okt. 22. 14:13
 3/16 anonim ***** válasza:
64%

Az a lényeg hogy a hölgy a hibás , a fèrjed meg semmiben sem. A hölgy annyira erőszakosan probàlkozott, hogy szegèny fèrjednek nem volt vàlasztàsa, belógatta a botot

Tudtad amúgy ? Hogy a tekintèlyed màr akkor oda lett , amikor megcsalt?

de tí'csàtok lefele!😆

Hogy lehet valaki ennyire ostoba??

2021. okt. 22. 14:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Kedves harmas, te vagy ennyire ostoba, mert ha olvasni megtanultal volna, lathattad volna a leirtakat, de talan a szovegertelmezes egy magasabb foku tudas meg az olvasasnal is, amibol neked egyik sem erosseged.
2021. okt. 22. 14:28
 5/16 anonim ***** válasza:
10%
Hány éves ez a nő?
2021. okt. 22. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
21%
Majd kereslek ha "magasabb fokú" házassági tanàcsokra lesz szükségem , vagy kell a prostinak a szàma , akit felnyàrsalt a kedves urad
2021. okt. 22. 14:42
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

ostobaság

a férjedre kéne haragudnod, mert ő csalt meg

neked a nő nem tartozik hűséggel, csakis a férjed.

2021. okt. 22. 14:42
 8/16 anonim ***** válasza:
40%
En sem ertem ezt a megbocsatas vonulatot. Nezz mar meg par videot ebben az ugyben pszichologusoktol, hogy mik a jarulekos karok, amikre most legyintesz a velt elonyok miatt. Mert van es nem is keves.
2021. okt. 22. 15:44
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, igazat kell adni abban az egyik válaszadónak hogy a férjednek megbocsátasz, őt utólagosan felmented (hisz nem hagyod el) és eközben meg olyan nőre haragszol jobban, aki kevésbé ludas.

Miért nem a férjedre vagy jobban kiakadva hogy egy ILYEN nővel csalt meg? Mert éppenséggel egy normális nővel is megcsalhatott volna, de neki ez a hölgy kellett. Ez azt gondolom, sok mindent elárul.

A te életed, a te házasságod, de szerintem nem ezzel kéne foglalkoznod. Mintha a lenyegtelen "problémával" törődnél, a valódi helyett. Mert őszintén, mit számít kinek mit pletykál. Mennyiben módosít ez a gyakorlaton? Semmit.

A házassagod, na az már gyakorlat. Azzal kéne foglalkozni. Engem speciel az jobban aggasztana, hogy a ferjem a mélypontban másnál keresett vigaszt. Es nem akarok hipokrata lenni, emberek vagyunk, hibázunk. Nem vagyok a megcsalás híve, nem is tettem soha, de belátom hogy az ember hibázik. De az egy más kérdés hogy ki mit visel el.

Magatokra koncentrálj, ne erre a nőre.

2021. okt. 22. 15:52
 10/16 A kérdező kommentje:

Ez nem mentseg arra amit tett, hogy epp szarban voltunk, termeszetesen.

Ugy dontottem tovabblepek ezen, es ferjem is szeretne mindent megtenni azert, hogy 100%an jova tehessen midnent.

Tovabbleptunk, ez mar kettonk dolga,

- ez a bekezdes mennyisegu szoveg, lathatatlan betuvel irodott?

Ja es a kerdes ami szinten a szoveg tartalma volt:

Mit lehet tenni ennek a nonek a leallitasa erdekeben?

Irogathtjatok, hogy dogoljon meg a ferjem, meg ne a nore haragszom en nem haragszom a nore sem nem tudom honnan szedtetek ezt is?

Az en problemam abban merul fel, hogy miutan a no kitalalt, beszeltunk vele szemelyesen En is es a Ferjem is harmasban. Es ezek utan sem hajlando leallni, hanem kicsinyesebbnel kicsinyesebb dolgokat talal ki, amire egyikunk sem, de legfobbkeppen En nem vagyok kivancsi. 😊

2021. okt. 22. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!