Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyenkor érthető a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor érthető a megcsalás?

Figyelt kérdés

Férfiként én tudom magamról, hogy nem tudok 1 nővel szexelni életem végéig. Nekem szükségem van néha frissítésre hogy ne fakuljak be teljesen és megmaradjak élet vidámnak.

Viszont a női részről érthetően ez kizárt dolog, hogy akceptálva legyen.

Mondhatjuk akkor hogy részemről a megcsalás és ennek titokban tartása a jó kapcsolatot szolgálja? Hogy jó apa és életvidám társa lehessek a nőnek.

2021. okt. 8. 19:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanez történt velem is. 25 évvel idősebb nőhöz jár, közbe azt mondja neki, hogy mi elhidegültünk egymástól és csak lakótársak vagyunk, és még ócsárolt is engem neki. Itthon meg eljátsza nekem a szerelmes, kedves, odaadó férfit. Én is mindig a kedvében jártam, mellette meg csúnyán elárult.
2021. okt. 12. 13:35
 22/26 anonim ***** válasza:

21-es, hogy érezted magad utána?

Lehet hogy csal én vagyok ilyen "puhány". :(

2021. okt. 12. 13:36
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
De jó, ezek szerint öregasszony koromban is lehet majd fiatal szeretőm.
2021. okt. 12. 15:00
 24/26 anonim ***** válasza:
#22 még elég friss a dolog, szerintem még fel sem dolgoztam teljesen. De undorító ez az egész. Szerintem természetes, hogy egy év után is rosszul érzed magad. Nem mindenki"felejt" olyan gyorsan. Meg azért a megcsalás nagyon fájó dolog, és nehéz túl jutni rajta. De örülj neki, hogy kilépett az életedből egy ilyen ember.
2021. okt. 12. 15:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Remélem, neked nem kell ennyi idő hozzá, mint nekem.

Igen és ez a legrosszabb, hogy teljes mértékben megbíztam benne, és egy lepukkant, nőietlen, elhízott nőhöz járkált, miközben én ugyanolyan igényes és normális voltam, mint a kapcsolat elején. Te is elhagytad?

2021. okt. 12. 16:12
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem se lesz gyors folyamat túl lenni rajta. Valószínűleg az újdonság vezérelte őket, mert az én párom is egy csúnya banyához jár. :)

Mi házasok vagyunk és gyerekünk is van, úgyhogy még csak folyamatban lesz a dolog. Így már nem olyan könnyű csak úgy "elhagyni".

2021. okt. 12. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!