Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor érthető a megcsalás?
Férfiként én tudom magamról, hogy nem tudok 1 nővel szexelni életem végéig. Nekem szükségem van néha frissítésre hogy ne fakuljak be teljesen és megmaradjak élet vidámnak.
Viszont a női részről érthetően ez kizárt dolog, hogy akceptálva legyen.
Mondhatjuk akkor hogy részemről a megcsalás és ennek titokban tartása a jó kapcsolatot szolgálja? Hogy jó apa és életvidám társa lehessek a nőnek.
Ne csináld, csak akkor, ha hasonló beállítottságú a másik fél.
Engem megcsaltak, nagyon csúnyán, hónapokig járt a 30 évvel idősebb szeretőjéhez, míg én azt hittem, hogy minden rendben, Borzasztóan összetörtem, mert azt hittem hogy szeret. A nőnek azt hazudta, hogy engem nem szeret, mindennek elhordott, miközben én kitettem otthon magamért, mindenben a kedvében jártam, mégis kevés volt.
Azóta már eltelt több mint egy év, de még mindig nem tudtam talpra állni. Ne tegyél ki senkit ennek.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!