Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez egy anonim oldal, vagyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy anonim oldal, vagyis elhanyagolhatóan kevés ember adja meg a valódi nevét. Tehát csak bártan: ki az, aki házasságban él, és jelenleg mással is viszonyt folytat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Miből gondolod, hogy nő az illető? Csak kérdezem úgy finoman, ha már így beleélted magad...
2021. okt. 6. 05:39
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Én, N/54.
2021. okt. 6. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Imádom, mikor a hűtlen pasi azt gondolja, hogy az összes pasi az és ez egy tök férfias dolog. :D
2021. okt. 6. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
96%

13

Rólam is elhitte, hogy nő vagyok, jót röhögtem.

Ennyi aggyal az a csoda, ha nem bukik le...

2021. okt. 6. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Én folytattam. De csak rövid ideig, mert nem éreztem az illető iránt semmit. Hogy ne törjem össze senki lelkivilágát, normális kölcsönös szereteten alapuló kapcsolatban sosem csaltam, de amikor egy kapcsolatban évek óta nincs szex, ott én simán lefekszem mással, ha úgy adódik, mert ott a partnerem már rég csak érdekből maradt velem.
2021. okt. 6. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!