Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy anonim oldal, vagyis elhanyagolhatóan kevés ember adja meg a valódi nevét. Tehát csak bártan: ki az, aki házasságban él, és jelenleg mással is viszonyt folytat?
Én.
De már nem élünk együtt a férjemmel. Kb 2 éve ez a kapcsolat pedig 2 hónapos.
Na ez egy korrekt megfogalmazás. Még annyit tennék hozzá, hogy könnyű hűségesnek lenni olyanhoz, aki akar tenni a kapcsolatotokért, és marha nehéz olyanhoz, akiről folyamatosan süt, hogy nem érdekled.
7
Sosem fogom megérteni, hogy miért csak annak van joga beszélni, aki hűtlen, mintha csak az létezne.
Mert egyrészt nem a kérdésre válaszolsz vele, másrészt egyáltalán nem is hozzád szól a kérdés. Ha nincs ezzel a dologgal problémád, görgess tovább. Az ítélkezésről, minősítgetésről meg csak annyit: 40 éves vagyok, 20 év házasság van mögöttem, soha nem csaltam meg a páromat. De olyan problémáink vannak, amiket 10 éve el se tudtam volna képzelni, hogy az nálunk valaha gond lehet. Te is kerülhetsz még olyan szituációba, amit most el sem tudsz képzelni. Akkor majd te se ítélkezésre meg minősítgetésekre fogsz vágyni, hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!