Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
József Attila Két Hexameterjét alapulvéve, melyik hozzáállás a megfelelőbb itt a "gyakorin", és miért? Írhatok itt bármi ZÖLDSÉGET, hisz úgy is anonim az oldal, vagy az a jobb, hogy nyugodtan írhatom az IGAZAT, hiszen úgy is anonim az oldal?
KÉT HEXAMETER
Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis.
József Attila
a sajátodnak nevezhető értékrendedhez akkor is tartod magad, ha anonim oldalon írogatsz.
amikor azért csinálsz/nem csinálsz valamit, mert mások látják, az nem a saját értékrended. az egy színjáték.
Például egy szerepjátékban pont az az elvárás, hogy más legyek, mint aki valójában vagyok :)
De amúgy tökéletesen értem a gondolatodat, és jó a válaszod, tetszik :)
Sosem értettem azt, aki egy névtelen fórumon hazudozik. Minek? Hiszen még egy kamu felhasználónév sem látszik, semmi az égvilágon. Néha azt is nehéz követni, melyik hozzászólás volt a tiéd, ha több, hasonló gondolkodású és hasznosságú felhasználó válaszol.
Én élőben sem igazán teszem, ezért sokan nem szeretnek, de ez meg nem érdekel engem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!