Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelembe vennétek ezt a hozzáállást egy kapcsolatban?
Egyszerűen nem jut eszébe a házimunka ha van ideje; csak a pihenés, ami kell na de nem állandóan.
Ha szóvá teszem akkor még ő sértődik be.
Nekem eszembe jut vagy "érzem" belül hogy ma már mindenképp kell mondjuk porszívózni (mert rég volt már) és megcsinálom, ha van időm ha igazán nincs akkor is. Na neki ilyen sose jut eszébe még akkor se ha van ideje..de a kifogás mindig hogy nem ér rá. 34f
figyelembe venném (és inkább az övé áll hozzám közelebb, mert elég lusta ember vagyok).
de leginkább meg kéne egyezni egy mindkettőtöknek megfelelő rendszerben (a takarítósabbnak időnként lazábbra vennie, a lazábbnak pedig időnként igényesebbre vennie), és ahhoz tartani magatokat.
Amikor összejöttetek, akkor is ilyen volt? Mert valószínűsíthetem, hogy igen, ezt pedig már akkor tisztázni kellett volna amint ez a "probléma" felmerült.
Egy nőnek nem mindegy hogyan mondod a dolgokat, próbálkozz.
5#: Tudom, épp ezért kérdeztem rá. Annyira nem szimpatikus ez a hozzáállás. Hogy lehet egy párkapcsolatot fenntartani megfelelő kommunikáció nélkül? Mert az én véleményem szerint legalább az ilyen hétköznapi dolgokat illene tudni megbeszélni...
3# vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!