Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » “Hűséget fogadtam nem vakságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Hűséget fogadtam nem vakságot.” Hogy fogadjam el a gondolkodását?

Figyelt kérdés
Én nem tudom elviselni hogy ezt a szemembe mondta, én soha nem mondanám ezt neki. Én inkább átlagnak mondanám a többi srácot, nekem ő a helyes, a jóképű, de szerinte rajtam kívül vannak más vonzó lányok is, és ha ezt tagadná álszent lenne. Én nem érzem magam elég jónak emiatt amit mondott, kevés vagyok, hiszen ha elég jó lennék nem venne észre mellettem másokat, nem tartaná őket szépnek, vonzónak. Jogos a gondolkodásom, vagy tényleg velem van a baj?

2021. szept. 28. 08:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Itt nincs is szó arról, hogy a barátnője jelenlétében feltűnően bámulna más nőket. Az tényleg helytelen.

De amelyik nő azt várja, hogy rajta kívül nem vegyen észre más nőt a párja, az ássa el magát minimum két méter mélyre.

2021. szept. 28. 09:55
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

Alacsony a színvonal a pasik közt, el kell tűrni a tahókat. És ha nem tűröd el, te vagy a hisztis.

Keress egy demiszexuális férfit, ő garantáltan senkit nem néz meg.

2021. szept. 28. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem hagyd ott és keress valami kétmutatót aki a képedbe hazudja, hoigy rajtad kívül észre se vesz mást. Véletlenül se az önbizalmaddal kezdj valamit, még a végén normális életet élhetnél és nem keresítenéd meg a környezeted mindennapjait a beteges önértékeléseddel. Á dehogy, az túl sok meló, inkább nyomd ki a pasid szemét, az sokkal jobb 😂😂😂

Nyilván ha kocsányon lógnak a szemei amikor ott van melletted, az baromi nagy tahóság, de azt elvárni, hogy csak te legyél számára vonzó az egész bolygón konkrétan beteges.

2021. szept. 28. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha valaki szèp, csinos akkor èn is megnèzem. De csak kultúráltan. Nem mondom a páromnak, hogy ezt vagy azt csinálnám vele.Sőt párom is megnèz másokat. 1* túlzásba estem a "nèzèssel" párom megkèrdezte "Elkèrjem a számát?" teljesen máshol jártam fejbe (ezt ő is tudta) ès reflexből annyit mondtam, hogy "Minek? Úgy se tudja megadni azt amit te." ès jól eset neki, mert nem tudatos mondat volt. Meg kell tanulni kezelni a helyzeteket...
2021. szept. 28. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az az önbizalom, ha az ilyet selejtet kidobja.
2021. szept. 28. 12:37
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Keress egy homoszexuálist vagy egy aszexuálist. Az majd nem nézeget egy nőt sem. Téged sem. :-)
2021. szept. 28. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
Ezért mondtam a demiszexuálist, smh.
2021. szept. 28. 12:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki nézelődik. De azért, ez ennél bonyolultabb. Más rácsodálkozni, teszem azt, mennyire csinos, szép az arca, kihívóan öltözik stb. Más kategória, megbámulni, nézni, úgy hogy szinte nem veszem le a szememet a másikról. Ha mindig, vissza, visszanézek. Mert az már nem rácsodálkozás, hanem vágyakozás. Főleg, ha a párommal vagyok, őt sem alázom meg ezzel. Ha a párommal kielégítő a kapcsolatom, akkor a vágyakozás, nem lehet opció.
2021. szept. 29. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!