Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég fura lehet a gondolkodásom, de vajon van ilyen lányban is?
Nem hiszek a birtoklásban. Azt gondolom, hogy a megcsalás jóval kisebb bűn, mint valakit folyamatos önmegtartóztatásra kényszeríteni, ami végül úgyis visszacsap. Az emberben a folyamatos kísértél erodálja az elégedettséget. Egyszerűen nem akarom azt, hogy a társam idősebb korában azt vágja a fejemhez, hogy élményekről "mondattam le".
Én engedném a párom, életem párját, hogy félredugjon. Még csak szabályokat sem állítanék fel, csak annyit kérnék, hogy vigyázzon magára és ránk.
Hogy találhat jobbat nálam?
Meglehet, viszont nem gondolhatom azt, hogy nem találhatna jobbat, ha görcsös féltékenységgel mérgezem a kapcsolatunk minden percét.
Én a szabadság megtartó erejében hiszek hosszabb távon.
Nyitott kapcsolatra vágysz? Én szimpatizálok a gondolattal, csak az ilyesmi megvalósításához elengedhetetlen az alapos önismeret. Veled ellentétben nem gondolom, hogy klasszikus monogám párkapcsolat ne működhetne jól, egyszerűen csak annyit vallok, hogy a testi vágyakat külön lehetne választani a lelki köteléktől, ha azt a társadalmunk megengedné.
(Lány vagyok.)
Nekem ez biztos nem férne bele. Nem tudom, hogy csak elméletben beszélsz erről, mert ha igen, akkor elméletben minden sokkal egyszerűbb. Gyakorlatban, ha tényleg együtt leszel valakivel, akibe SZERELMES VAGY, akkor ez már nem lesz ennyire egyszerű.
De én nem érzem azt korlátozásnak, hogy nem dugok félre mással, hanem a párommal vagyok csak együtt. Szerintem együtt is átlehet élni csomó dolgot, nem muszáj, hogy mindig egyhangú legyen. De ez nem csak a szexre, hanem kb. mindenre igaz és mivel a párommal is átélhetem azokat a dolgokat jó esetben, amit elvileg mással is csinálhatnék, akkor miért akarnám a párom nélkül? És ha veled is megvan minden élményem, akkor miért vágnám a fejedhez, hogy élményekről mondtam le miattad? A két félen múlik, hogy elunalmasodik e vagy sem.
Ha meg még élni akarok, és szabad lenni, akkor nem leszek párkapcsolatban.
Oké, meglehet éppen ezt nevezik nyitott kapcsolatnak.
Sztem nem az önismeretem kérdése ez, hanem a másik attitűdjéről, ismeretéről szól.
Kevés nő ilyen a tapasztalatom szerint, viszont annál több megy bele, amolyan aszimmetrikus kapcsolatba, ahol elhiteti magával és a másikkal is, hogy neki ez jó, pedig nem.
Én a fentiekben őszintén hiszek és akarok is hinni.
A monogámia egyszerűen önámítás, ráadásul kegyetlen is.
hogyne lenne. minden nő ilyen, ne aggódj.
ha számodra egy kapcsolatba belefér, hogy a barátnődet minden héten más szopatja, akkor meg fogod találni a boldogságodat pillanatok alatt.
Egyetertek lerdezo, es nem, ez nem ekvivalens a nyitott hazassaggal:-)Amirol irsz az egy baromi jo hozzaallas, ez bennem is megvan, ez az elni es elni hagyni. Az embereket hagyni kell a sajat moraljuk szerint elni, remelem, h talalsz ilyen not:-)
33/N
Ez nyilvánvalóan csak kivetítése a saját érzéseidnek. Ezzel akarod előre felmenteni magad ha te félred*gsz.
Én a saját részemről semmifelé kísértést nem érzek és nincs szükségem semmifelé megtartóztatásra, mert eszembe sem jutna mással lenni ha szerelmes vagyok. Ha te máshogy vagy akkor sajnállak. Majd amikor hárman d*gják "életed szerelmét", akkor lehet máshogy fogod látni te is.
Pár nap alatt le leszel cserélve.
Talál nálad jobbat. Valakit, aki birtokolja, aki testestől-lelkestől rabul ejti, aki mellett nincs igénye más pasira, akitől mindent megkap. Onnantól te lapátra kerülsz.
A nőknek EGY férfi kell, akitől mindent megkapnak, és nem teher mellette a hűség.
Egy ilyen nyitott kapcsolat xart se ér. Mondjuk ha lesz gyerek, majd totóztok, kire hasonlít!?
Ugyanmár...
El se juttok a családalapításig, mert az túl sok kötöttség és lemondás.
Akit szeretsz, azt birtokolni akarod, azt akarod, hogy csak a tiéd legyen. Ez a legönzőbb érzelem a világon.
Ha ezt nem érzed, nem vagy szerelmes.
Az egy dolog, hogy te baxnál mellette mindenkivel, de ép elméjű férfi nem tudja elviselni, ha a nőjét mindenki dughatja.
Tudod a termêszet így gondoskodik a fajfenntartás során arról, hogy a te nőstényed a te utódaid hordja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!