Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elég fura lehet a gondolkodáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég fura lehet a gondolkodásom, de vajon van ilyen lányban is?

Figyelt kérdés

Nem hiszek a birtoklásban. Azt gondolom, hogy a megcsalás jóval kisebb bűn, mint valakit folyamatos önmegtartóztatásra kényszeríteni, ami végül úgyis visszacsap. Az emberben a folyamatos kísértél erodálja az elégedettséget. Egyszerűen nem akarom azt, hogy a társam idősebb korában azt vágja a fejemhez, hogy élményekről "mondattam le".

Én engedném a párom, életem párját, hogy félredugjon. Még csak szabályokat sem állítanék fel, csak annyit kérnék, hogy vigyázzon magára és ránk.

Hogy találhat jobbat nálam?

Meglehet, viszont nem gondolhatom azt, hogy nem találhatna jobbat, ha görcsös féltékenységgel mérgezem a kapcsolatunk minden percét.

Én a szabadság megtartó erejében hiszek hosszabb távon.

2016. márc. 16. 23:15
1 2
 11/15 Bence_ ***** válasza:
100%

"Egyszerűen nem akarom azt, hogy a társam idősebb korában azt vágja a fejemhez, hogy élményekről "mondattam le"."

Ez az ő élete. Ő döntése volt, hogy veled élte le az életét. Ha felnőtt akkor elégedett lesz evvel a dontesel mert jó oka volt, hogy ezt hozza meg.

2016. márc. 17. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Én azt gondolom, hogy ez összeegyeztethető egy olyan kapcsolattal, amiben nincsenek érzelmek.

Ha szeretsz valakit, azon egyszerűen nem tudsz osztozni. A szerelem teszi ezt. Beleőrölsz, ha más öleli, ha más csókolja, mert egyszerűen... fáj belül.

Nekem volt nyitott kapcsolatom, nem voltam szerelmes. Szerelemben nem tudom elképzelni, olyankor Ő csak a tied lehet. Szerintem.

2016. márc. 17. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

Annyira bírom, hogy itt mindenkit lepontoznak, aki nem a többséggel ért egyet, függetlenül attól, hogy normális, senkit sem sértő hangnemben fogalmazta meg a véleményét.:D De azért az önjelölt kis pszichológusaink sem rosszak, akik ennyiből lazán képesek megmondani, hogy hányszor dugtunk eddigi életünk során, és mennyire vagyunk hajlamosak a megcsalásra.

Valóban, szerelemben nehéz elképzelni az olyasmit, amiről a kérdező beszél, csakhogy a szerelem egy kapcsolatban sem tart örökké. Egy-két éven belül mezei szeretet váltja fel (optimális esetben), innentől kezdve meg nem tudom, milyen féltékenységről beszélünk.

2016. márc. 17. 15:49
 14/15 A kérdező kommentje:

13-as

Hagyd, szabad pontozási rendszer van, ami az anonimitással keverve ezt hozza ki.

Valaki említette ezt: A nőknek EGY férfi kell, akitől mindent megkapnak, és nem teher mellette a hűség.

Ez szép, gondolom Jane Austen és Bridget Jones rajongóként a seggedre is tetováltattad ezt.

Én nem hiszek benne, hogy attól, hogy beképzelek valamit magamnak, az meg is fog valósulni, márpedig... tudod mit? Gondold végig ezt az egy mondatot és vetíts rá egy egész életet a maga 5 évtizedével.

Szóval valóban el tudod képzelni, hogy így működik az ember? Választ egyet a nő, aki olyannyira vonzó, tökös, férfias, érzékeny, önfeláldozó, ++<egyéb Jane Austen mesefigura-tulajdonságok>, hogy így élik le az életüket végig heves boldogságban szerelemben?

Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy te tényleg ezt képzeled az életről.

Természetesen ha összefutnék Palvin Barbival, aki véletlenül pont engem tart álmai férfijának, ráadásul ő még meg sem öregedik majd soha, mindig imádni fog, stb, akkor igencsak kicsi a kísértés esélye, be kell látnom, de ahogy te is legyintesz erre a scenarióra, mint reductio ad absurdumra, úgy én is legyintek a te kis önhitt mondatodra.

Ráadásul rohadtul nem téged igazolnak vissza a tapasztalatok. A nők nem párhuzamosan dugnak többekkel, igaz, ők eldobják a régit és hozzácsapódnak az újhoz, a jobbhoz. Ez biztosan erkölcsileg szilárdabb talapzaton áll, de engedd meg, hogy én ugyanúgy megcsalásnak értelmezzem.

2016. márc. 17. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, te azt csinálsz amit akarsz, de ne akard már másoknak megmondani, hogy ők hogy éreznek. Akármilyen durva is neked elhinni, nem mindenki érez úgy ahogy te, nehogymár te döntsd ezt el. És milyen fura: te vergődsz itt, nem mi. :) Ha olyan igazad van, élj boldogan azt csá.
2016. márc. 18. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!