Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
Hát ha lóg a nyakában egy +50éves medalion akkor az (vonzanak az ilyesmik, szeretem a rejtélyeket - mindig reménykedem hogy találkozom valami természetfeletti dologgal és valami hölgyel akinek köze van hozzá és együtt kalandozunk a paranormális erőkkel. Szép álmok *sóhaj* de ilyen nincs, a csajok többsége megrekedt a horoszkóp szintjén és ősi családi ékszer sincs a prolikon.
Ennyit az álmokról! Marad az unalmas valóság, általában ébren is álmodozom, annyira unom.
4/12 VirágésBence válasza:
A stílusa, öltözködésben és beszédben is
6/12 anonim válasza:
Az elottem szoloval eggyetertek szerintem is a mosoly es abba bele is tudok szeretni :)
8/12 anonim válasza:
Én bevallom egy festményt szerettem meg a mosolya miatt - ráadásul nem is ilyen realisztikusan élethű inkább rajzolva van, de nagyon szimaptikus az a csajszi-alak... El akarom lopni azt a festményt... Érden van a keretező ablakában érd felsőről menet, ha valakinek beugrik akkor tudja...
9/12 anonim válasza:
ahogy rámnéz egy ilyen nézéstől elámulok [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!