Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Hűséget fogadtam nem vakságot.” Hogy fogadjam el a gondolkodását?
Egyrészt. Nőj fel, ne legyél naív annyira, hogy mást nem láthat szépnek, vonzónak az ember párja.
Másrészt. Aki ezt állítja is nőjön fel, és ha van egy komoly kapcsolata, akkor tudja le annyival, hogy annyit gondol, hogy: 'hmm... ez jól néz ki', de ne forogjon utána ordenáré módon és figyeljen arra, hogy nem bántja meg a párját azzal, hogy mutogatja, hogy: 'nézd, ez de jó csaj'.
Nem kell letagadni ezt, de értelmes ember azt is tudja mi esik rosszul a párjának, és hol a határ.
En is igy vagyok vele ha szerelmes vagyok a paromba felolem Brad Pitt is rohangalhatna mellettem, az se erdekelne.
De a pasik teljesen máshogy működnek. Képesek a parjukat bőven rondábbal is megcsalni.
Csak azt látják, hogy nő meg p.na. es irto alacsonyan van az igényszintjük.
Nem az a gond, hogy mást is szépnek lát, hanem az ahogy ezt kezeli.
(Amikor tombol a rózsaszín köd, valóban nem veszünk észre senki mást a párunkon kívül.)
Mondd el neki, hogy ne dörgölje az orrod alá, ha meglát egy szép nőt (igaz nem értem miért kéne elájulni egy szép embertől, az is büdöset...) hanem kezelje érett, felnőtt ember módjára és mutasson némi toleranciát veled szemben.
8-assal abszolút egyetértek.
Lehet ezt diszkréten is kezelni, ha valaki mást is szépnek tart. Meg van a másik véglet, mikor a klasszikus módon kézenfogva sétál a barátnőjével/feleségével majd megfordul minden második fenék után. Persze, ő hűséget fogadott... De érzelmi intelligenciája a 0-val vetekszik, mert nincs benne annyi emberség, hogy ne alázza meg a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!