Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után még helyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után még helyre jöhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve együtt élek és jelenleg babát várok. 5 hét mulva megszületik a kislányom.

A kapcsolatunk 6 hónapja romlott meg, amikor új nő érkezett a munkahelyére. Üzenteket írt neki, hívogatta, mások elmondása szerint a párom szó szerint zaklatta őt, de végül a nő beadta a derekát. Egy közös nyaralás közben találkozott vele, lebuktak. Nem is ezzel lenne a probléma csak én erről nem tudtam, hazudott, hogy pár haverja is pont ott tartozkodik, ahol mi és találkozni akar velük, hiszen olyan rég látta őket.

Tisztáztunk mindent. Nem tudott hülyének nézni. Vagy mégis..

Elhittem, hogy csak barátok.

Tegnap felhívott egy volt munkatársam, hogy a párom már ob 1 hónapja fegyelmit kapott a munkahelyén, mivel egy férfi wc-ben rajta kapták őket, ahogy du*nak. 5-en tanúsították!

Ezek ellenére engem hibáztat, hogy én tehetek róla, haza zavar. Bár elmondása szerint nem szereti őt csak azért tette, hogy engem bosszantson, mivel féltékeny típus vagyok. Az elején nem engedte, hogy menjek most viszont azt mondta, hogy már nem szeret. Talán hazudott? Érezhet még valamit irántam? Én ezek ellenére megbocsájtottam neki, mert ezek ellenére is ugyanugy szeretem :( nem bírom elengedni őt bárhogy is próbálom..

2021. szept. 22. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fogsz dönteni kérdező?
2021. szept. 22. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Haza zavar miközben a gyermeketekkel vagy terhes? Jobb is lenne nektek nélküle. Ha már azt mondja, hogy nem szeret, valószínűleg így is van, különben minek mondta volna? Ha szeretne, akkor inkább a bocsánatodért esedezne, vagy ha valamibe is nézne legalább letagadná vagy nem tudom. Bár alapból nem tisztel és nem szeret, ha megcsal.

Elhiszem, hogy te szereted még őt és nehéz lesz egyedül a picivel, de ha van lehetőséged elmenni tőle, akkor tedd meg.

2021. szept. 23. 01:05
 13/16 A kérdező kommentje:

#11-es nem tudom. Már nagyon sok mindenen gondolkoztam.

Nem hittem, hogy valaha képes lenne rá..

2021. szept. 23. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudnál egyébként hova menni?
2021. szept. 23. 15:49
 15/16 A kérdező kommentje:
#14-es, Sajnos nem.. teljesen egyedül maradtam. Mivel együtt terveztünk mindent, így közös erőnkből újítottuk fel az ő saját ingatlanját, ami csak az ő nevén van. Nem tudok mit tenni.
2021. szept. 23. 16:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Haza mész, remélem nem lehetetlen.

Kénytelen vagy szembesíteni, ha a munkahelyén dug, akkor mindenki tudja, és nem értek vele egyet, de a nőt ilyenkor mindenki elítéli, holott a férfi épp úgy szégyenletes. Mégis a nőt bélyegzik meg...

Helyzeti előnyöd óriási, simán kirázod a gatyájából, és a küszöb alatt fog csúszni. Legyen tartásod!

2021. szept. 23. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!