Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanok válaszát várom,akik együtt maradtak megcsalás után? Helyre jött a kapcsolatotok? Mennyi idő telt el a megcsalástól?
Nálunk volt megcsalás mindkét oldalon, de mostmár jól elvagyunk és nem veszekszünk ezen.
4 éve vagyunk együtt. Én megbocsátottam neki. Szerintem ő is nekem.
Én is tudok olyat, akiknél kiderült, hogy a férjének szeretője van, és a feleség megbocsátott. Aztán a nagy cirkusz után lenyugodott mindenki egy darabig. Majd a férj újrakezdte a játékait. Még mindig együtt vannak, szerintem a feleség most már struccpolitikát folytat, mert azért nagy lábon élnek a férfi munkájának köszönhetően.
Nem azt mondom, hogy mindenki folytatja a megcsalást, de a többség igen. Ráadásul a megbocsátás nem egy rövid folyamat, ha egyáltalán sikerül újra felépíteni a bizalmat.
Nem jött helyre.Megtört bennem valami,és semmi se tudta elmúlasztani.Még fél évig elkínlódtunk,mert erőltette,meg könyörgött.Szerencsére vége lett,szakítottam.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!