Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h.a pasik akik párkapcsolatban élnek (rövidebbhosszabb ideje) képesek leállni más csajokat fűzni? nem tartotok attól, h lebuktok, vagy ha a fűzögetett csaj vagy nem tud róla v. ha tud is, a kapcsolatotrol igent mond a randira, egyébre?
nektek pasik ez esetben nem számít a kapcsolatotok?
képesek vagytok belemaszni egy megcsalásba egy kaland miatt, mert épp jól néz ki a csaj?? én ezt nem értem meg.
:DD oke lehet, de azt sem értem. szólhat a kérdés fordítva a nőkhöz is, igaz!
Tehát?
mi az oka?
ha rövidebb ideje tart egy kapcsolat esetleg "még nem vetted fel a fonalat" es szinte mind1? vagy ha hosszabb ideje akkor mert már szarakodik minden? mi váltja ezt ki..? én nem értem miért nem lehet tisztességgel elvalni mért a megalazas a mód sokszor
MIÉRT kell mindig általánosítani? Azért, mert van egy-két f..szfej, nem mindenki olyan. Talán apád is megcsalja folyamatosan anyádat?
Figyelj, a párom sose csalna meg, hűséges és tisztességes ember. Nem kötelező elhinni, de van ilyen is.
nem erről van szó, amit ti írtok le.
félre ertes ne essek..
egy kérdés, ami régóta foglalkoztat.
nem általánosítás volt a cél. fogalmazzuk úgy h azokhoz szól aki tett már ilyet es be meri ismerni. illetve utólag meg tudja fogalmazni mi volt az oka ra.
persze egy megcsalasis minsig ket feltol fugg, nyilván a megcsalt sem szent, valami vezetett eddig.
így már érthetőbb h miylen szemszögből kérdeztem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!