Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás esetén helyre hozható a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Te csaltad meg,vagy ő csalt meg?

Ha egyszer megtette, máskor is megfogja ..

Van egy ismerősöm aki 22 éves házasságát tette tönkre egy megcsalással..

Szerintem amennyiben téged csaltak meg,hagyd, hisz másokr is megcsinálná

2019. febr. 9. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Ha mindketten akarjátok, akkor talán igen.
2019. febr. 9. 17:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Én csaltam meg az élettársam, 9 éve vagyunk együtt. Tudja mert elmondtam neki hogy 2x megtörtént egy nálam fiatalabb fiúval, de semmi sem olyan mint rég, az ölelése, a gesztusai stb
2019. febr. 9. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakíts vele...

Az ő érdekében ..Csaltak már meg?

Tudod milyen szar érzés?

2019. febr. 9. 17:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. És tudom hogy hibáztam, nem is kicsit.
2019. febr. 9. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:

A válaszhoz jó lenne ismerni a reakcióját a dologra és az ő álláspontját a továbbiak kapcsán.

32/f

2019. febr. 9. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A "kapcsolat" még helyrehozható, eljátszhatjátok kifelé, hogy semmi gond. A bizalom viszont már örökre elveszett.

Ha együtt maradtok, csak nyűglődés lesz.

2019. febr. 9. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos nem? Vagyis sajnos nem csaltak meg?

De azért empátia az van benned, kialakult, átérzed más fájdalmát?

Minden helyre hozható, ha mindkét fél akarja... Ha nem tud megbocsájtani (vagyis felejteni) akkor mérgezni fogja a kapcsolatot. Nem egyszer láttam már olyat, hogy megpróbált megbocsájtani a megcsalt fél a megcsalóval szemben, de önkéntelenül egyre gec ibb lett vele... ez senkinek sem jó. Ha megbántad, vedd tanuló pénznek, de ha minden rendben menne tovább, honnan tanulnád meg, hogy az ami érték arra vigyázni is kell?

2019. febr. 9. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, pontosan ez történt velem. Megcsaltak, megpróbáltuk folytatni, de tudat alatt egyre jobban szabotáltam a kapcsolatot már én is. Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy kb lehetetlen. Ha sikerül is, bizalom sose lesz többet és sose lesz már a kapcsolat olyan, mint régen.
2019. febr. 9. 22:59
 10/10 jegecske ***** válasza:
igen. ha mindenki válna, akit megcsaltak, kevesen lennének a társukkal
2019. febr. 14. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!