Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg akarom csalni, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom csalni, pedig semmi okom rá. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Férfiaktól kérem, ne tegyenek ajánlatokat, segítségre van szükségem!

Van barátom lassan egy éve. Helyes, rendes, jó a szexuális életünk, figyelmes. Valamiért úgy érzem, hogy kell más is. Szakítani nem akarok, mert tényleg minden rendben. Ez a más konkrét személy. A más nem konkrét személy, egyszerűen az utóbbi hetekben egyre jobban izgat, hogy más is kívánjon. Ezért regisztráltam is badoora, ahol végülis egy kissé átlag alatti kinézetű sráccal beszéltem többet. Nem volt semmi szexuális téma, majd áttértünk messengerre, ekkor mondtam neki, hogy ha lehet ezután ne beszéljünk, de nagyon szeretném, ha a profilképemre maszturbálna úgy hogy lefényképezi ahogy a farkát odatartja a profilképemhez és megígérem, hogy ezt nem használom fel semmire (meg hát rögtön le tudna buktatni, hogy én kértem). Küldtem neki cserébe a mellemről képet. Mindez még is történt. Nagyon bűntudatom van mert nagyon szeretem a párom, tényleg tökéletes minden téren a kapcsolatunk, de eluralkodott rajtam az, hogy mások is izguljanak rám, esetleg szexeljek mással is. Mihez kezdjek, mit tudnék csinálni? Rengeteget sírok a tettem de még a gondolat miatt is.

2021. szept. 17. 02:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

"Ez a más konkrét személy. A más nem konkrét személy"

Ez mi volt?

2021. szept. 17. 05:06
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjátok, most ment haza vmi buliból, csuma részeg.
2021. szept. 17. 05:48
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Ebben az országban vannak ribizlik?
2021. szept. 17. 05:49
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

"Ez a más konkrét személy. A más nem konkrét személy, egyszerűen az utóbbi hetekben egyre jobban izgat, hogy más is kívánjon."

" nagyon szeretném, ha a profilképemre maszturbálna úgy hogy lefényképezi ahogy a farkát odatartja a profilképemhez és megígérem, hogy ezt nem használom fel semmire (meg hát rögtön le tudna buktatni, hogy én kértem). Küldtem neki cserébe a mellemről képet."

vs

"Mutogatni meg nem akarom magam, a konkrét élmény kell, nem az, hogy akárki csak úgy rám maszturbáljon."

Beütött a kannás?

2021. szept. 17. 06:16
 15/21 anonim ***** válasza:
14%
Nőből vagy vannak igényeid ennyi.
2021. szept. 17. 07:02
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
Nincs semmi baj veled! Lehet nem vagy monogám típus. Én is vágyom másokra, a szenvedélyre, erotikára, pedig nagyon szeretem és kívánom már 20 éve a feleségemet. Talán egy nyitott vagy poliamor kapcsolat lenne az ideális nekünk, vagy valami hasonló... :) De egy meglévő kapcsolatban nehéz ügy felvetni ilyesmit.
2021. szept. 17. 07:24
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg szimplán fiatal vagy és túl sok rajtad a társadalmi nyomás, hogy mindenképpen jó kislánynak kell lenned és kapcsolatban kell lenned. Szabadulj meg a nyomástól és igenis élj egy nyitotabb életet. Szakíts és ha úgy érzed készen állsz, akkor kezdj komolyba megint.
2021. szept. 17. 08:47
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Te meg lelkileg gyerek vagy, egy felnott noi testbe zarva. Nem kene parkapcsolatban lenned, amig el nem ered az erettsegnek azt a fokat, hogy a kepzelgeseidnek es a vagyaidnak hatart huzzal. Te is tudod, hogy el kene engedni a baratodat, neki nem rad van szuksege.
2021. szept. 17. 11:15
 19/21 anonim válasza:

Ha valóban szereted őt, szakítasz vele.

Valószínűleg most egyikőtök sem így látja, de mást érdemel; te csak tönkretennéd őt, és ha sokáig együtt maradtok, akkor egymást.

2021. szept. 21. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj el élni. Még nem késő. A monogámia egy újkori divat. Csak éppen csak az elenyésző kissebbség tartja csak be. A nagy többség körbekarikába mindenkivel mindent...

Épp ma beszéltünk leendő szeretőmmel, hogy "az élet sokrétegű" a szex egy adott réteg. Nem feltétlenül rúg fel az ember egy kapcsolatot azért, mert más, több, durvább, puhább, kevesebb, zöldebb, magasabb. alacsonyabb szex kell neki.

Jelen véleményem szerint inkább okosan kigondolja, hogy mi kell neki, és megvalósítja, hogy aztán az egész bagázs boldogan éljen. Pár egyik és másik fele, plusz a szerető. Vagy többen, vagy akármi.

2021. nov. 8. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!