Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a volt szeretommel?
Egy nos ferfivel volt kapcsolatom, kotodes es erzelmek alakultak ki..azonban sosem fekudtunk le egymassal.
Sokat orlodtunk, gondolkodtunk, hogyan tovabb. O mindig azt mondta keptelen kilepni a hazassagabol, fokent a gyerekek miatt. Nem hitegetett soha. Kapott eselyt, idot.
Szakitottam vele amikor mar nem birtam a kapcsolattal jaro kilatastalansagot, remenytelenseget es a buntudatot.
Megszakitottam vele minden kapcsolatot. Kiszenvedtem magam. Konkretan a padlorol szedtem ossze magam.
Minden erommel probaltam a sajat hazassagomra es a ferjemre koncentralni, aki valamiert megvaltozott (egyebkent nem tud a viszonyrol). Eltelt egy ev. Nagyjabol rendezodtek a dolgaink es igy vegul ugy ereztem itt az ideje a gyerekvallalasnak.
Terhes lettem es boldog voltam. Erre megkeresett az ex szeretom es amikor megtudta hogy terhes vagyok es tovabbleptem maga ala zuhant.
Nem mondta konkretan, de mintha banna, hogy nem lepett miattam illetve, hogy nem tortent tobb koztunk. Neha latjuk egymast. Tobbnyire maga alatt van. A fejemhez vagta, hogy en dontottem es tovabbleptem.
Nem tudom, mit kezdjek vele. Mintha buntudatot akarna kelteni bennem..
Persze, o nem probalta meg rendezni az eletet azota sem…
Kérdező, Te magad is tudod mit kellene tenned: ne foglalkozz Vele, esélyt se adj annak,hogy a volt szeretőd (akit én nem neveznék annak) bármiféle módon megnyilvánuljon Feléd. Egyszerűen zárd ki az életedből.
Volt ideje, lehetősége,hogy lépjen, nem tette, és ezt ki is mondta Feléd.
Akkor?Most za zavarja,hogy nem vagy a továbbiakban a "rajongója", éled az életedet, és boldogan várod a babát, míg vélhetőleg Ő boldogtalan.
Önzőség magasfoka a részéről. szeretett volna Téged megtartani de nem akart kilépni a házasságából. Ez kényelmes helyzet - Neki.
Te döntöttél helyesen, éld az életed, koncentrálj a babára és a házasságodra. PONT.
Milyen ex szeretőről beszélsz, amikor nem is dugtatok?
Felejtsd nem volt egymáshoz semmi közötök.
majdnem 100%ban engem irtál le.
Abban is h babát várok.
A külömbség az h engem nem keresett meg, és a kulömb.az h engem a férjem elhanyagol vagyis alig van ithon . Az "ex" akivel én sem fekudtem le nekem azt is mondta h ha kell akkor akár el is venne, de vhogy ezt sosem tudtam volna elhinni neki hisz a barátnője pont babát várt. Szóval nem vettem komolyan.
A szitu tehát nagyon hasonló a tiéddel, szerintem most ha jólvagy a férjeddel ne foglalkozz vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!