Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a feleségnek?
Hello!
A hétvégén tudtam meg, hogy a menyasszonyom, illetve már ex, 2 éve félred*g egy pasival, akinek 1 éve van felesége és a felesége pár hónapos terhes. Úgy gondolom joga van szerencsétlen nőnek tudni, hogy milyen embernek szül gyereket és jobban tenné, ha mér most összepakolna és új életet kezdene. Hogyan közölnétek? Névvel vs név nélkül? Ötletek? Természetesen nem alpári stílusban és bizonyítékokat is tudok csatolni, amiből én is rájöttem.
Az a helyes ha elmondja
Kérném válaszolni azokat akik azt írták,ne tegye.
Ti nem akarnátok tudni????
Ugye elmondtad?????
Neked jó lett volna ha valaki 2évvel ezelőtt szól? Akkor nem feccölsz el még 2évetrá.
Ha igen a válaszod....
Én is elmondtam a férjnek,s nem bánom. És nem,nem bosszúból. Én is elvártam volna,de senki nem mondta. Aztán meg is szüntettem velük a kapcsolatot. Bárkinek elmondanám, szomszéd, tesó, barátnő,idegen.
Sok okos azt mondja,nem kell belefolyni. Na azért tartunk itt ahol. Azért vannak bántalmazások,pedofília,családon belüli erőszak, stb. mert nem folyunk bele. Ezért van áldozathibáztatás.
Aki nem mondaná el,válaszoljatok már!!!! Mert senki nem tette. Te akarnád tudni????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!