Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanátok a feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a feleségnek?

Figyelt kérdés

Hello!

A hétvégén tudtam meg, hogy a menyasszonyom, illetve már ex, 2 éve félred*g egy pasival, akinek 1 éve van felesége és a felesége pár hónapos terhes. Úgy gondolom joga van szerencsétlen nőnek tudni, hogy milyen embernek szül gyereket és jobban tenné, ha mér most összepakolna és új életet kezdene. Hogyan közölnétek? Névvel vs név nélkül? Ötletek? Természetesen nem alpári stílusban és bizonyítékokat is tudok csatolni, amiből én is rájöttem.

2021. aug. 30. 02:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
54%
Így van, az a helyes ha elmondja, valóban!
2021. aug. 31. 16:50
 32/39 anonim ***** válasza:
59%

Az a helyes ha elmondja

Kérném válaszolni azokat akik azt írták,ne tegye.

Ti nem akarnátok tudni????

2021. aug. 31. 19:10
 33/39 anonim ***** válasza:
68%
Kedves 33as. A kedves férj gondolt volna az állapotos felesége nyugalmára, mielőtt megdug*tt egy csomó másik nőt. Szerinted a babára jó hatással lesz, ha az anyja elkap vmi jó kis nemi betegséget a terhesség alatt? Szerintem nem. Amúgy meg ha a csávó tényleg fűvel-fával összefekszik, akkor valószínűleg tud már róla a felesége és elfogadja. Lehet, hogy a gyerek sem a pasasé. Ki tudja, ilyen rossz házasságokban bármi megeshet.
2021. szept. 1. 06:13
 34/39 Kései Sirató ***** válasza:
61%
Persze, hogy elmondanám. Mondd el!
2021. szept. 3. 09:38
 35/39 anonim ***** válasza:
49%

Ugye elmondtad?????

Neked jó lett volna ha valaki 2évvel ezelőtt szól? Akkor nem feccölsz el még 2évetrá.

Ha igen a válaszod....

Én is elmondtam a férjnek,s nem bánom. És nem,nem bosszúból. Én is elvártam volna,de senki nem mondta. Aztán meg is szüntettem velük a kapcsolatot. Bárkinek elmondanám, szomszéd, tesó, barátnő,idegen.

Sok okos azt mondja,nem kell belefolyni. Na azért tartunk itt ahol. Azért vannak bántalmazások,pedofília,családon belüli erőszak, stb. mert nem folyunk bele. Ezért van áldozathibáztatás.

Aki nem mondaná el,válaszoljatok már!!!! Mert senki nem tette. Te akarnád tudni????

2021. szept. 6. 07:02
 36/39 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el. Természetesen akarnám tudni.
2021. szept. 6. 19:08
 37/39 anonim ***** válasza:
34%
Akkor mire vársz? Lazán a férj elé álltam, s mondtam. Megköszönte. Aztán mi lett velük nem tudom,az már nem az én dolgom.
2021. szept. 7. 07:19
 38/39 Kései Sirató ***** válasza:
Nem mered?
2021. szept. 7. 09:12
 39/39 A kérdező kommentje:
Hogyne merném? De ahogy mondtátok lehet tudja, ha meg nem, majd előbb-utóbb meg tudja
2021. szept. 7. 20:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!