Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a feleségnek?
Hello!
A hétvégén tudtam meg, hogy a menyasszonyom, illetve már ex, 2 éve félred*g egy pasival, akinek 1 éve van felesége és a felesége pár hónapos terhes. Úgy gondolom joga van szerencsétlen nőnek tudni, hogy milyen embernek szül gyereket és jobban tenné, ha mér most összepakolna és új életet kezdene. Hogyan közölnétek? Névvel vs név nélkül? Ötletek? Természetesen nem alpári stílusban és bizonyítékokat is tudok csatolni, amiből én is rájöttem.
Ha valóban ennyit csajozik, akkor szerintem már tudja a nője. Meg említetted is, hogy írta a fickó, hogy ha nem tetszik a feleségének, hogy nőzik, akkor el lehet húzni.
Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen jellemtelen nőtől.
Egy haverom hasonló helyzetben elmondta a csajnak (név nélkül, kamu mailcímről). A csaj szembesítette vele a pasiját, aki előbb kidumálta magát, majd szűk 2 hónap alatt kiderítette ki volt az informátor, megkeresték, megrugdosták, eltört a karja.
Az emberek nagy része (nemtől függetlenül) Stockholm szindrómás és ragaszkodik az olyan kapcsolathoz, amiben egyébként szenved. Arról meg ha ilyet mondanak neki, hogy a párja megcsalja többüknek az jut eszébe, hogy valaki csak irigykedik és közéjük akar állni.
Elmondhatod neki, de sok reményt ne fűzz ahoz, hogy a gonosz meglakol - ugyanúgy éli világát tovább. Max kicsit jobban odafigyel, hogy le ne bukjon. Ez utóbbi esetben csak elővigyázatosabbá teszed az ipsét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!