Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanátok a feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a feleségnek?

Figyelt kérdés

Hello!

A hétvégén tudtam meg, hogy a menyasszonyom, illetve már ex, 2 éve félred*g egy pasival, akinek 1 éve van felesége és a felesége pár hónapos terhes. Úgy gondolom joga van szerencsétlen nőnek tudni, hogy milyen embernek szül gyereket és jobban tenné, ha mér most összepakolna és új életet kezdene. Hogyan közölnétek? Névvel vs név nélkül? Ötletek? Természetesen nem alpári stílusban és bizonyítékokat is tudok csatolni, amiből én is rájöttem.

2021. aug. 30. 02:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
12%
Soha nem szóltam bele mások magánéletébe. Azok az ismerősök, akik ilyet tettek, úgy szépen kiestek a baráti körből. Mindenki tartott tőle, ha ezt megtette, bármi másba is beleszól amihez semmi köze. Vagy is olyan spicli megítélésű lett, akiben nem lehet megbízni.
2021. aug. 30. 07:22
 12/39 anonim ***** válasza:
79%

Hat ez nehéz mert egyrészt ezzel beleavatkozol mások életébe, másrészt úgy lenne korrekt ha tudna róla.

Én elmondanám, nevvel, bizonyítékkal, azt is hogy az én exemmel tette v teszi amit tesz. Joga van tudni

2021. aug. 30. 07:42
 13/39 anonim ***** válasza:
21%

A megcsalás is olyan, mint az alkoholizmus. Mármint olyan fázisai vannak.

Ami azt jelenti, hogy a legelső itt is a TAGADÁS.

Azaz a kályhacsőbe is beleordíthatod mit tudsz, annyit érne. A csaj nem fogadná el. "Velem ilyen nem történhet meg" .... Amúgy is a terhessége miatt felfokozott érzelmi állapotban van, szóval duplán védve van a manus. Sem egy elcsípett beszélgetés screenshot-ja, sem egy közös fotó nem érné el azt a hatást, amit Te vársz. Egy inflagranti kép igen, de azt rohadt nehéz lenne csinálni.

Névvel amúgy sem mondanám el, mert érintett vagy - ergó mezei rosszakarónak minősülsz az ügyben és a szavad semmit nem fog érni.

Azt a részét értem, hogy szívesen alátennél a manusnak. Nyugi ... az idő mindent megold!

2021. aug. 30. 07:43
 14/39 anonim ***** válasza:
86%

Én hálás lennék érte, ha valaki elmondaná nekem. Ha tudnám, azonnal el is vetetném a gyerekem, amint kiderülne, ha pedig nem, akkor is legalább fel tudnék készülni arra, hogy egyedül fogom felnevelni.

Az, hogy elmondod, nem jelenti azt, hogy szét fognak menni, szóval fölösleges erre a sok nyomorékra hallgatni, aki előttem írt életek tönkretételéről, mert azzal, hogy elmondod, csak megfelelő információ birtokában hagyod dönteni a feleséget, nem pedig meg is mondod neki, hogy mit kezdjen az infóval. Ha maradni akar, azt is megteheti, de a jog megilleti, hogy tudjon róla és ennek tudatában döntsön erről. A tönkretételt és a családrombolást már a kedves férj úgyis elintézte azzal a gesztussal, hogy másba mártotta, szóval kár róla beszélni, már csak az a kérdés, hogy engedik-e neki folytatni vagy sem. Én nem engedném és biztosan elmondanám még úgy is, hogy nem az én párommal lépett félre az illető.

2021. aug. 30. 07:45
 15/39 anonim ***** válasza:
92%

Én a nő helyében szeretném tudni.

Szerintem a legegyenesebb, ha találkozol vele, mondjuk egy kávézóban és ott elmondod neki, hogy sajnos rájöttél, itt vannak a bizonyítékok. Úgy gondoltad, hogy neki is joga van tudni és azt kezd az információval, amit akar.

2021. aug. 30. 10:02
 16/39 A kérdező kommentje:

Hamarabb értem haza a munkából, mert meg akartam lepni, mire ő is hazaér Bejelentkezve maradt a laptopon társkeresőbe, nyilván nem számított rá, hogy én érek haza hamarabb.

Olvastam végig a beszèlgetést, a drága férj mindig csalta, legalább 15-20 nővel úgy van írva és hogy ‘nem hajlandó egy életen át egy nőt du**i ha nem tetszik mehet’

2021. aug. 30. 10:57
 17/39 anonim ***** válasza:
34%

Nincs nemesebb tett, hogy a sajat erzelmi feszultseged levezesd az igazsag neveben, es az igazsaggal megajandekozz valakit, aki meg terhes is. Fejlodjon csak az a gyerek az igazsag fenyeben, max elvetelodik. De a lenyeg. Te szoltal.

Igaz, hogy mas emberek elete, nekik kell erezniuk, hinniuk, lejatszaniuk, de hajra. Legyel Isten. Plane hogy feltekeny vagy.

2021. aug. 30. 13:21
 18/39 anonim ***** válasza:
58%
A sok hűtlen áruló féreg hogy próbál lebeszélni téged arról, hogy elmondd. 😂 Védik a szánalmas fajtájukat.
2021. aug. 30. 13:43
 19/39 anonim ***** válasza:
18%

#19!

Szalmabáb detected. :)

2021. aug. 30. 13:47
 20/39 anonim ***** válasza:
20%

El ne merd mondani! Neked nincs jogod senki éetébe beleszólni és “igazságot” osztani.

Majd intézik csak az életüket. Annak a nőnek nincs szüksége rá a gyereknek meg plána hogy ilyennel háborgasd.

Saját portádon kapirgálj.

2021. aug. 30. 14:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!