Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam az exemmel 5 év után. Szexeltünk. Szex közben/ után mondta hogy imád és sokat gondolt rám. Szerintetek szeret?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 14:20
2/17 A kérdező kommentje:
Ja már ő nős
2021. aug. 25. 14:21
3/17 Noren1989 válasza:
Valahogy a megcsalás kategóriából már kisejlett :D
4/17 anonim válasza:
Nyilvánvalóan téged vett volna el, ha szeretne és nem mást, akit veled csal.
Ezt mindenki értené és felfogná, aki 80-as IQ felett éli az életét.
5/17 A kérdező kommentje:
Én hagytam el anno. Nem tudott volna elvenni
2021. aug. 25. 14:28
6/17 anonim válasza:
Nem, ki nem állhat éged kérdező...
Úristen azért itt megéritek a pénzeteket páran úgy a kérdező mint a válaszolók, szerintetek mindenki csak b@szni akar! 🤣
8/17 anonim válasza:
Persze hogy szeret amíg dugtok. Aztán hazamegy mint, mintaférj.
9/17 anonim válasza:
Annyira naiv vagy. Ezeket azért mondja, hogy legyen legközelebb is menet (olcsóbb vagy mint a prosti és "egyszerűbb", mint mondjuk normális viszonyban - vagy ne adj' Isten érzelmi viszonyban lenni a feleségével, a problémáikat megoldva) vagy nagyobb intenzitással "szívd" amit szívni kell.
10/17 anonim válasza:
Az az opció, hogy szeret téged tényleg, az nem jut eszedbe? Az nem múlik ám csak úgy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!