Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam valakivel, és nem tudom, mit tegyek?
Válj el és kész.
Ne a gyerekekre fogd, gondolom egyedül nem tudnád eltartani magad.
A gyerekekre fogni a gyávaságot elég szánalmas dolog. Nem fogják felnőttként megköszönni, én sem tettem. A tiszteletemnek azonnal annyi volt, mikor gyerekként leesett, miben élek.
Ne azért vállj el, mert van más, vagy ne azért ne vállj el, vannak gyerekeid. A kapcsolatotok nem működik, nem érzed jól magad, ennyi elég kell, hogy legyen.
Akkor menjetek terápiára.
Az új pasi meg max izgi, aztán ha bedobod, hogy válsz, és hirtelen a két gyerek ott lenne, akkor megpattanna tőled.
itt egy tiszta, korrekt út van, elválni mielőbb.
a szerető szerepet, ha van benned méltóság, gerinc, tisztesség, nem javaslom.
Szinte szóról szóra ugyanez. Én megmondtam januárban, hogy válni akarok. Egyelőre kényszerűségből együtt lakunk még, de hamarosan ez is megoldódik. 2 hónapja van valakim.
Mekkorák a gyerekek? Nálunk viszonylag nagyok 15 és 10 évesek.
Azt gondolom, hogy magad miatt válj vagy ne válj, ne azért mert van valakid. Akkor válj el, ha úgy érzed egyedül is ezt akarod csinálni. Én nem bánom ha egyedül maradok, akkor is ez az utam!
Köszönöm mindenkinek. Párterápiáról hallani sem akar a férjem, mert szerinte nincs rá szükségünk, még akkor sem, ha én másként érzem. Minden megoldás elől elzárkózik.
A gyerekek 5 és 9 évesek. Nem zavarna, ha egyedül maradnék, az zavarna, hogy mekkora törtést okoz a gyerekeknek az, ha elszakítom őket az apjuktól...
Miért lennének elszakadva? Attól még, ha szereti az apjuk őket ugyanúgy tudja látogatni. Bár nem tudom mennyire lehet ez igaz, ha közös programokat sem szervez nekik. 5 évesen váltak el a szüleim és semmi törést sem okozott bennem. Ne fogd erre. Hetente megyek apához nála is alszom. Sokkal nagyobb baj szerintem, ha nem egy harmónikus családban nőnek fel a gyerekek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!