Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam valakivel, és nem tudom, mit tegyek?
8-as vagyok
Ezen én is sokat gondolkodtam, gyakorlatilag évek óta őrlődöm a válás gondolatán, mindig a gyerekek tartottak vissza. De rájöttem, hogy így talán még jobban mérgezzük őket észrevétlenül és tulajdonképpen az apjukkal annyit lesznek, amennyit akarnak. Nyilván nagy törés lesz ez nekik, ha a költözés tényleg megvalósul, de azt gondolom jobb két szülő külön boldogan, mint együtt boldogtalanul.
A férjem nagyon jó apa, ezt nem is vitatom, de férfi-nőként már nem funkcionálunk.
Válni kell, pont hogy a gyerekek érdekében. Te azt a modlt akarod nekik mutatni, hogy a nőnek kuss a neve és tűrni kell? Nem, azt a modellt mutasd nekik, hogy ha gáz van, ki mersz állni magadért és megoldod.
A gyerekektől az apjuk meg nem lesz eltiltva. Ne a gyerekek mögé takarózz, mert sose éri meg feladni az életed és egy nyomorban élni. Te megpróbáltad, a férjed nem kooperatív, vállalja tetteiért a következményeket.
Nem a megcsalás a megoldás hanem a gerinces különválás.
29/N (elvált anya)
#5 A válás még mindig egy l-el írandó.
Kérdező, ne bújj a gyerekeid mögé.Az apa válás után is az apjuk marad.
Az új szerelem meg lehet csak átmeneti lesz, de ettől Függetlenül még nem kell egy életet leélni olyan emberrel, akivel már semmi sem működik.Itt egyetlen gátló tényező van, a saját gyávaságod....ha most nem lépsz, akkor csak mennek az éveid és később még nehezebb lesz.
Itt mindenki lazán dobálgatja az ítéleteket,de a másik oldalt nem ismeri.
Szerintem is adj még egy esélyt,de nem úgy,hogy ismét vársz két hónapot és figyeled a férjedet,hanem mindent elmondasz neki.
Mond el neki,hogy valaki nem közömbös számodra,szeretnéd,ha nőnek nézne,változzon meg,mert különben el fogsz válni.Gondoljon bele abba,hogy nem láthat majd téged és a gyermekeit(bárki bármit mond ez elszakítás)minden nap.
Idegen férfival kell a gyermekeinek eggyütt élni.
Itt sok önző ember véleménye is elhangzik,akik életében felbukkant egy új pasi,és az újdonság varázsa miatt választották el a gyerekeiket attól az embertől,akit valaha szerettek,akinek örök hűséget fogadtak.
A Férfiak nem gondolatolvasók,nékik mindent tényszerűen kell elmondani.
Miket szeretnél,ha nem lesz ,akkor mire számíthat!!!
Sok ember nem teszi fel magának azt a kérdést,hogy ha azzal az újonnan felbukkan pasival élte volna le az elmúlt 18 évet,akkor talán nem ugyanez a helyzet alakult volna ki?
Remélem sikerül a férjedet kimozdítani a poshadt vízből,ha nem,akkor nem érdemel meg titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!