Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Figyelt kérdés
Szóval hétvégére elment a szüleihez, azt mondta. Ma akartam vele többet, de nem engedte, és észrevettem hogy alapozóval próbál elrejteni egy foltot a mellén. Kérdeztem hogy mi az, azt mondta beütötte, csak nem akarta hogy rosszra gondoljak..2021. aug. 16. 22:18
12/32 anonim válasza:
#7 simán lehet. Vagy legalábbis nekem sikerült. Plusz elég egy rossz melltartó is ami nyom valahol és már meg is van a lila folt.
13/32 Only a man válasza:
Utolsó, oké, hogy megnyom valakit a melltartó, de akkor meg minek takargatja? :) Meglehet mutatni, mondani, hogy ne legyen félre értés.
14/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég félénk a barátnőm.
2021. aug. 17. 12:50
15/32 anonim válasza:
Uhh,ez érdekes...A melle melyik részén volt ez a folt?
Okozhatta melltartó? Mondjuk ha a melltartó okozta,
akkor meg el is takarja,ergo minek eltakarni?
azért ez így eléggé gyanús,de azért nem 100%.
16/32 anonim válasza:
#13 nekem eszembe nem jutott hogy a barátom arra gondolhat ez alapján hogy megcsaltam. Szóval nem toltam az arcába hogy "nézd, csak elnyomott a melltartó, nehogy rosszra gondolj". Az igaz hogy nem is takargattam..
17/32 anonim válasza:
Hát, nem mondom, hogy lehetetlen, de csak nem nyomja meg úgy a melltartó. Mi kell ahhoz történjen.
18/32 anonim válasza:
Nekem sose nyomta még meg úgy melltartó, hogy nyoma maradjon. Olyan volt, hogy kijött a fém merevítő, és felsértett, de az kissé más nyomot hagy. Beverni se sikerült még úgy, ahhoz elég durván be kell verni. Pedig rúdtáncoltam, volt pár csúnya megcsúszásom, vertem be a mellem, de nem lett nyoma. A lábamon, karomon inkább.
Ha van más megcsalásra utaló jel, akkor kb borítékolnám a megcsalást. De ez is elég erősen gyanús.
19/32 anonim válasza:
Utolsó kettő. Nem gondoljátok hogy van aki könnyebben lilul?
20/32 anonim válasza:
Jóra nem gondolnék, mivel ott nem látja más, csak te és előled akarta elrejteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!