Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsalt a férjük, hogy léptek tovább?
Most született a második gyermekünk 1 hónapja.
Anyósom elment nyaralni addig vigyázni kell a házára. Mondta anyós, hogy menjünk a két gyermekkel (kicsit több mint másfél éves és 1 honapos ), de nem szerettem volna atcuccolni arra a 4 napra… így csak férjem ment egyedül. Csütörtök óta ott alszik.
Ma Férjem hívott hajnalban.. aludtam, nem hallottam, némán volt a telefonom…
Ma reggel visszahívtam. Hívtam vagy 4x mire felvette. Mondta sírva , hogy nagy hülyeséget csinált . Elmondta, hogy hagyta, hogy egy no kielégítse… sirt, hogy nagyon megbánta..
Eddig jó volt a kapcsolatunk, de mióta a második gyermekünk megszületett azóta kifordult önmagából.
Jelenleg nagyon rosszul érzem magam. Már össze szedtem a cuccait. Random jön rám a sírás. El fogok válni tőle, de nagyon nem akartam ezt. Nem akartam csonka családot. Sosem. Szüleim együtt vannak, neki elváltak még mikor pici baba volt.
Második baba nem tervezett, de várta ő is míg terhes voltam. Szülésnél is bent volt.
Szia!
Én a megbocsájtásra szavazok a részedről és szívből való megbánásra a férjed részéről!
A világban nagyon sok a törvénykező képmutató, akik ugyanúgy megcsinálják a mocskos dolgaikat csak nem buknak le.
Én a helyetekben a gyerekek jövőjére gondolnék. Nekik mindenképp szükségük van a valódi anyjukra és a valódi apjukra. A test nem használ semmit! Annak a gyönyöre elmúlik! Rengeteg csonka család van ahol mentális problémákkal küzdenek a gyerekek a válás miatt. Én még nem láttam egyedülálló anyát aki következetesen, derekasan nevelte gyermekét, mert egyedül nem képesek nevelni, maximum csak ellátni és ebben óriási a különbség! Igy lesznek a gyerekek magukat szeretők, pénzsóvárgók, szüleik iránt engedetlenek, mert nem két bástyán áll az életük! Ez nem kis felelősség! Nekem is volt a szüleim életében házasságtörés és nagyon jó hogy rendezni tudták és felnőtt fejjel nem kell ingáznom a kettejük között.
Hosszútávon mindenkép a megbocsátás és a szívből való rendezés lesz a leggyümölcsözőbb!
#22 köszönöm kérdésed, megvagyok. Jól ébredtem, de eszembe jutnak a szavai és olyankor valami belém hasít. Nem jelentkezett azóta. Beszéltünk egy ideig, majd nem irt/hívott .
Anyósom nemrég küldött egy üzenetet, hogy hazaért, most dolgozik. Nem tudom ott van-e a férjem. Mindenesetre a ruhái még az előszobában csücsülnek.
#23 sajnálom, hogy Veled is megtörtént. Ha gondolod elmeselheted a torteneted, s hogy alakultak a dolgaid. Szívesen elolvasom.
#24 köszönöm a válaszod. Édesanyámmal is beszéltem mert pont jött látogatóba a gyerekekhez. Ő is a megbocsátást javasolja, a gyerekek érdekében. Egyelőre nem érzem azt, hogy meg tudnék bocsátani. Nem tudom, hogy valaha fogom-e. Biztos van ra esély, mert sok házasság van ami működik megcsalas után is… de jelenleg nem tartok ott, hogy tudjak vele ilyenről kommunikálni, mint elfelejtes,megbocsátás, ez bizony előfordul…
#21 mondta, hogy személyesen szeretne, mondtam hogy átmegyek a gyerekekkel a másik városba, de mondta, hogy ezt 4 szem közt szeretne. Mivel nem tudtam megoldani, hogy vigyázzanak a kicsikre így a telefont választottam.
Anyukám délután jött csak , addigra meg már mindent tudtam.
Hány évesek vagytok?
Mondjuk azt értékelném hogy elmondta.A legtöbben még a csillagokat is letagadják,pedig már semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!