Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsalt a férjük, hogy léptek tovább?
Most született a második gyermekünk 1 hónapja.
Anyósom elment nyaralni addig vigyázni kell a házára. Mondta anyós, hogy menjünk a két gyermekkel (kicsit több mint másfél éves és 1 honapos ), de nem szerettem volna atcuccolni arra a 4 napra… így csak férjem ment egyedül. Csütörtök óta ott alszik.
Ma Férjem hívott hajnalban.. aludtam, nem hallottam, némán volt a telefonom…
Ma reggel visszahívtam. Hívtam vagy 4x mire felvette. Mondta sírva , hogy nagy hülyeséget csinált . Elmondta, hogy hagyta, hogy egy no kielégítse… sirt, hogy nagyon megbánta..
Eddig jó volt a kapcsolatunk, de mióta a második gyermekünk megszületett azóta kifordult önmagából.
Jelenleg nagyon rosszul érzem magam. Már össze szedtem a cuccait. Random jön rám a sírás. El fogok válni tőle, de nagyon nem akartam ezt. Nem akartam csonka családot. Sosem. Szüleim együtt vannak, neki elváltak még mikor pici baba volt.
Második baba nem tervezett, de várta ő is míg terhes voltam. Szülésnél is bent volt.
Ezen ugy felnevettem most ne haragudj ......az pasi egy fallosz
Ha szeretet volna ez szóba se jön
sántít ez a sztori, és nem hiszem el, h. rajtam kívül senkinek nem jut eszébe feltenni az alábbi kérdéseket
1. ki ez a nő, akivel megcsalt?
2. elment az anyja házába, és a semmiből ott termett egy nő és leszopta?
3. miért hiszed ezt el, h. nem volt ennek előzménye? vadidegenekkel nem szexel senki, hacsak nem prostikhoz megy.
ráadásul egy intim, familiáris térben, a saját anyja házában (és ágyában).
4. biztos vagyok benne, h. már hónapok óta csal, csak mostanra szólalt meg a lelkiismerete... de még ez sem biztos, h. ez lelkifurdalás, hiszen vélhetőleg terhes voltál még, amikor elkezdte... el tudom képzelni, h. a nő ultimátumot adott neki, h. borítja a bilit, ha nem dönt kettőtök között v. hasonló,
Pont ezekre gondoltam én is, mint a 13-as,csak nem tudtamnilyen szépen megfogalmazni.
7#
A nővel néha beszélgetett telefonon azt mondta. A nő akarta őt de fordítva nem. Beszélgetni beszélgettek pár havonta.
Az anyja hazába ment másik városban, s a no ott dolgozik abban a városban éjszakai műszakban .
S most elment oda beszélgetni, a nő pedig rahajtott. Ő meg nem fordult ki az ajtón hanem hagyta.
A harmadik kérdésedre nem tudom a választ. Lehet tényleg csalt Mar. Nem tudom. Nem volt semmi előzménye. Nem dugdosta a telefonját, nem láttam, hogy titokban csinált volna bármit is… normális volt. Egészen addig míg meg nem született a gyermekünk…
(A többi válaszadonak is fogok válaszolni, s természetesen köszönöm szépen a válaszokat. )
Ír Fb-n, hogy szeret és nem akar elveszíteni.. sem a gyerekeit. Megváltozik stb. A szokásos forgatókönyv ami ilyenkor történik.
Nagyon faj a fejem a sok sirastol. Jelenleg nagyon csalódottnak érzem magam. Szomorúnak. De legalább már nem sírok. Viszont vonszolom magam … a vállam is leesett. Jelenleg elő halottnak érzem magam..
Nem gondoltam volna, hogy ilyen érzéseket vált ki egy megcsalas..
Két kisgyerek mellett , úgy hogy az egyik csecsemő, nem tudom hogy kepes ilyenre egy férfi. Mondta, hogy eszükbe jutottunk, s akkor “nem mukodott a szerszám” el akart jönni, de nagyon rakezdett a no és akkor már nem tudott gondolkodni.
Nem vagyok férfi, nem tudom hogy működik az agyuk…
De egyelőre a gyomrom felfordul.
Ha van férfi aki olvassa, kérlek adjatok választ, hogy tudjatok ezt meglepni? Ennyire nem kívánatos egy anyuka már? Csak azért mert anyuka nem pedig csak nő és feleség? Ennyire nehéz kibírni a szülés utáni kontroll vizsgalatot? (Igaz. Az utolsó trimeszterben nem lehettünk együtt orvosi utasításra). De az sem vészesen sok idő… szerintem… főleg ha hűséget fogadtatok.
Nyilván én is hibás vagyok, hogy megtörtént. Gyerekekkel foglalkozom 0-24ben. Főleg, hogy itt a második aki nagyon sokszor kel éjszaka. Fáradt vagyok. Olykor nyugos. Szükségem lenne nekem is “babusgatásra”, nem pedig pont megcsalasra…
Szétrobban a fejem.
Én férfi vagyok és olvasom is, csak azt nem értem, hogy miért gondolod azt, hogy erre egy random férfi tud válaszolni? Azért, mert a te férjed ezt tette, az nem azt jelenti, hogy egy másik férfi, aki sosem csalta meg a feleségét, tud neked erre válaszolni, hogy az ilyen formáknak mi játszódik le az agyában, mikor félrekefélnek.
Neked azt tudom javasolni, hogy próbálj meg új életet kezdeni. Azért írom ezt, mert ha szerintem ha visszafogadod, ez csak rosszabb lesz. Gondolom ti még fiatalok vagytok, nem is vagytok 20-30 éve együtt, mikorra a legtöbb kapcsolat kimerül, a gyerekek már nagyok, nem kell a kezüket fogni folyamatosan. Mi lesz akkor? Ha már most félre lép, mikor a legnagyobb támogatásra, mind lelki, mind fizikai értelemben, szüksége van egy édesanyának, akkor hogy lesz, ha már sok év eltelik és már bizony kicsit unjátok is egymást.
Csak a magam nevében tudok beszélni, én szeretem a feleségem, pedig mi már 20 éve boldogítjuk egymást és amíg szeretem, addig nem tudok más nőre "úgy" nézni. De hát nem egyformák a férfiak sem.
"A nő akarta őt de fordítva nem."
ezt egyetlen pillanatig se hidd el.
amiért én biztosan nem bocsátanék meg neki, mert másra keni a felelősséget,nem ismeri el, h. ő is benne volt, ha nem lett volna, akkor kvázi erőszaknak számítana.
kérdezd meg tőle, miért az a nő megerőszakolt téged, nem tudtál nemet mondani?
arra kéne őt rávezetni, h. gyáva alak és hazudós.
nyilván annak a nőnek meg azt mondta mekkorát élvezett, és milyen volt vele.
dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!