Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsalt a férjük, hogy léptek tovább?
Most született a második gyermekünk 1 hónapja.
Anyósom elment nyaralni addig vigyázni kell a házára. Mondta anyós, hogy menjünk a két gyermekkel (kicsit több mint másfél éves és 1 honapos ), de nem szerettem volna atcuccolni arra a 4 napra… így csak férjem ment egyedül. Csütörtök óta ott alszik.
Ma Férjem hívott hajnalban.. aludtam, nem hallottam, némán volt a telefonom…
Ma reggel visszahívtam. Hívtam vagy 4x mire felvette. Mondta sírva , hogy nagy hülyeséget csinált . Elmondta, hogy hagyta, hogy egy no kielégítse… sirt, hogy nagyon megbánta..
Eddig jó volt a kapcsolatunk, de mióta a második gyermekünk megszületett azóta kifordult önmagából.
Jelenleg nagyon rosszul érzem magam. Már össze szedtem a cuccait. Random jön rám a sírás. El fogok válni tőle, de nagyon nem akartam ezt. Nem akartam csonka családot. Sosem. Szüleim együtt vannak, neki elváltak még mikor pici baba volt.
Második baba nem tervezett, de várta ő is míg terhes voltam. Szülésnél is bent volt.
Továbbra is sok kitartást, kérdező! Ha már nem él ott, remélem nem zavar már úgy, és méginkább remélem, hogy a távoltartási végzés is jogerőre lép.
Nqgyon erős vagy, légy magadra büszke. A gyermekeidnek igazán nagyszerű anyukájuk van.
Nàlunk az anya lèpett felre,semmi rosszat nem csinàltam, bèkès környezetet teremtettem ,jòlètet harmoniàt a gyerekeknek ès mègis ùgy elkaszált a bìròsàg hogy csak na,soha többè nem lehetek a gyerekeimmel Karàcsony szenteste
nyàri szünetben sem lehetek fèlidőt stb, anyuka kap havi 250 ezret a 2 gyerekre, ùgyhogy ha egy drogfogyasztò őrjöngő àllat lennèk akkor is kb hasonlò lett volna az ìtèlet. Ùgyhogy a bìròsàg arra tanìt, hogy " jònak lenni nem jò"
#94 #96
Megtennéd, hogy a nyomorpd nem valaki más kérdése alatt teregeted ki? Ehhez a kérdezőnek semmi köze. Ha ennyire frusztrál, tegyél ki róla kérdést, vagy menj egyenesen pszichológushoz, barátokhoz, szüleidhrz stb és nekik mond. Itt nem te vagy a lényeg.
Kedves Kérdező!
Hogy vagy azóta, és hogy vannak a gyerekeitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!