Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket megcsalt a férjük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket megcsalt a férjük, hogy léptek tovább?

Figyelt kérdés

Most született a második gyermekünk 1 hónapja.

Anyósom elment nyaralni addig vigyázni kell a házára. Mondta anyós, hogy menjünk a két gyermekkel (kicsit több mint másfél éves és 1 honapos ), de nem szerettem volna atcuccolni arra a 4 napra… így csak férjem ment egyedül. Csütörtök óta ott alszik.

Ma Férjem hívott hajnalban.. aludtam, nem hallottam, némán volt a telefonom…

Ma reggel visszahívtam. Hívtam vagy 4x mire felvette. Mondta sírva , hogy nagy hülyeséget csinált . Elmondta, hogy hagyta, hogy egy no kielégítse… sirt, hogy nagyon megbánta..

Eddig jó volt a kapcsolatunk, de mióta a második gyermekünk megszületett azóta kifordult önmagából.

Jelenleg nagyon rosszul érzem magam. Már össze szedtem a cuccait. Random jön rám a sírás. El fogok válni tőle, de nagyon nem akartam ezt. Nem akartam csonka családot. Sosem. Szüleim együtt vannak, neki elváltak még mikor pici baba volt.

Második baba nem tervezett, de várta ő is míg terhes voltam. Szülésnél is bent volt.

#válás #házasság #megcsalás #továbblépés #Egyedülállós #Sírógörcst
2021. aug. 15. 12:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
0%
A kèrdező azòta sùlyos beteg lett az àtèlt stressztől, a gyerekeket pedig a pàrja neveli a megcsalò harmadikkal. Ìgy igazsagos
2024. júl. 19. 23:21
 102/111 anonim ***** válasza:
100%
97 es a kerdès az volt hogy ki hogy lèpett tovàbb, egyedi pèldàkat kèrt a kèrdező, hogy emlitsenek a hozzaszòlòk. Ha nem èrtesz magyarul szoljàl.
2024. júl. 23. 04:17
 103/111 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kemény volt visszaolvasni mi történt évekkel ezelőtt. Miket éltem át. Nem is tudtam egyszerre végig olvasni.

Elváltunk, teljes felügyeleti jog az enyém. A családsegítős téma sajnos nem volt, csak 2 alkalommal. Idéntől, mivel legkisebb 3 éves elviheti ott alvásra két hetente hétvégén.

Két hetente találkozott a nagymama a gyerekekkel, volt férjem hol csatlakozott hozzá, hol nem. Együtt él mama és fia, így a nagyszülő kérvényezte az apát használva bábként, hogy mostantól a gyerekek is töltsenek ott minőségi időt.

Per folyt idén, elvesztettem.

Mivel az apa megfelelő magatartást tanusított, s csak egyszer kellett az évek alatt rendőri intézkedést kérvényezni (2024.február), így az apai jogok érvényben vannak, ezért két hetente péntektől vasárnapig elviheti.

Én azóta boldog párkapcsolatban élek. Lett egy élettársam akinek szintén van két gyereke, ők heti felváltásban egyeztek meg anno, de ott semmi probléma a két szülő között.

Reménykedem, hogy gyerekeimnek jó lesz. Kicsit nyugtat, hogy a nagymamamával lakik a volt férjem, mert így nem aggódom, hogy a gyerekek el lesznek látva. lesz ételük, lesz velük foglalkozva.

Sajnos az apuka alkalmatlan a gyereknevelésre, de ezt ő is tudja.

Röviden, tömören ennyi történt. :)

aug. 7. 11:09
 104/111 anonim ***** válasza:
Erdekes olvasni hogy apa visszaszerezte a felugyeleti jogot pedig volt rendori intezkedes.
aug. 7. 22:10
 105/111 anonim ***** válasza:
100%
104, ez a magyar fos, azaz jog .....
aug. 8. 06:50
 106/111 A kérdező kommentje:
Felügyeleti jogot nem kapott, de kapcsolattartás van. Azzal érveltek, hogy kettőnk között van “konfliktus” , nem pedig az apa és a gyerekek között..
aug. 8. 08:53
 107/111 anonim ***** válasza:
De kapcsolattartas az amùgy is van, az termeszetes. Koràbban nem volt?
aug. 8. 18:02
 108/111 anonim ***** válasza:
Akkor mire ertetted hogy" per folyt idèn elvesztettem."?
aug. 8. 18:04
 109/111 A kérdező kommentje:
Pert indított, hogy elvihesse a gyerekeket. S azt nyerte meg. Mert eddig nem vihette, hanem felügyelet mellett volt láthatás - már amikor megjelent -. Két hetente 2 délután.
aug. 8. 19:35
 110/111 anonim ***** válasza:
Ja èrtem, köszi.
aug. 8. 21:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!