Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szétcsalom a férjem.?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétcsalom a férjem.?!

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt. Kamionozik,sosincs itthon, 4 gyerekunk van...

Magamat sem ertem. Jo vele a szex,de nem vagyunk rendben, allsndosn veszekszunk, nem hagyja abba a kamionozast, en mrg igy mem tudok dolgozni menni...legalabb 1p ferfivel csaltam meg, de lehet tobb. Volt akivel tartós kapcsolat alakult ki. Hogy probaljak meg lemondani ezekrol,hogy ujra normalis legyek?

2021. aug. 14. 08:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%
Ehh....kétlábon járó nemi betegség telep lehetsz.
2021. aug. 14. 10:22
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

Ez most vagy kamu, vagy a szomorú realitás. De akkor 1000%, hogy ő is megküld minden kikötőben 1-1 nőt.

Ami tovább emeli a házasság intézményének amúgy is sziporkázó dicsfényét.

2021. aug. 14. 11:11
 13/25 anonim ***** válasza:
39%

Akinek négy gyereke van,az nem szexelhet?

Addig nem fogsz lemondani róluk,amíg nem lesz egy olyan párod,aki figyel rád,és veled van a hétköznapokban.Igazából egyedülálló anya vagy.

2021. aug. 14. 11:32
 14/25 anonim ***** válasza:
52%

13.

Ha a kamionozás helyett "itthon maradna", akkor ugyan figyelne rá, de akkor sokkal-sokkal kevesebb pénzük lenne, mert a magyar fizetések a "fos" kategóriába tartoznak - ezért van ennyi kamionos, ők nagyobbat kaszálnak.

2021. aug. 14. 11:44
 15/25 anonim ***** válasza:
Akkor kevesebb pénzük lesz.Inkább a férj nem akar feleslősséget vállalni,és kivenni a részét a család mindennapjaiból.
2021. aug. 14. 12:44
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem nonstop szexelek... hanem mikor időm van rá, mikor nincsennek velem. Semmit sem tapasztalnak az egészből,én ugyanúgy vezetem a háztartást és nevelem őket mint bárki más.

Nagyon sok éve egyedül vagyok velük, és mindig csak ígéretet kapok,h most otthagyja, kozben meg nem. Nalam evek ota nincs az,h elnegyunk valahova, mert talan heti 1 napot van itthon. Nem jarunk moziba, vacsizni, setalni kettesben. Sehova. Hazajön, kimosok rá,megfözök, es kb, el is telt a nap,megy vissza.

Borzaszto nehez hogy nem tudom a napjaimat megosztani senkivel,hogy nincs kihez odabújjak este, vagy csak h erezzem,h van ferjem, de lassan 7 eve.

2021. aug. 14. 13:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak az utóbbi hetekben lett kamionos? Miért szültél neki 4 gyereket?
2021. aug. 14. 14:08
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Hát így érthető amit csinálsz…
2021. aug. 14. 14:18
 19/25 A kérdező kommentje:

Mert volt x ido mikor tudtuk ezt kezelni,kozben volt hogy itthon volt, terhesseg alatt, de pl, 4bol 1 szulesnel volt a korhazban csak.

De ez mindegy,h miert szultem neki gyerekeket,valtoztatni nem lehet es nyilvan ok az en eletem ertelmei! De az intimitas nagyon hianyzik.

2021. aug. 14. 14:32
 20/25 anonim ***** válasza:
48%

Akármilyen a férjed,pontosan tudod semmi mentség sincs arra,amit csinálsz.Lehet itt szépíteni a dolgokat,gondolom a férjed sem azért dolgozik ennyit,mert magára költi az egészet,hanem mondjuk a 4 gyerekre akiket a nyakára szültél.

7 év alatt nem tudtad volna egyszer sem így ahogy leírtad elmondani neki? Vagy egyszerűen elválni egymástól,ha nem működik? Ja,gondolom azért a pénz hiányozna..

2021. aug. 14. 14:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!