Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szétcsalom a férjem.?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétcsalom a férjem.?!

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt. Kamionozik,sosincs itthon, 4 gyerekunk van...

Magamat sem ertem. Jo vele a szex,de nem vagyunk rendben, allsndosn veszekszunk, nem hagyja abba a kamionozast, en mrg igy mem tudok dolgozni menni...legalabb 1p ferfivel csaltam meg, de lehet tobb. Volt akivel tartós kapcsolat alakult ki. Hogy probaljak meg lemondani ezekrol,hogy ujra normalis legyek?

2021. aug. 14. 08:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem szepitek semmit,csak leirtam mi van. O nem enged dolgozni. Hiaba veszunk ossze,beszeljuk hogy elvalunk, mindig kibekulunk.
2021. aug. 14. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, miért nem válsz el?
2021. aug. 14. 16:19
 23/25 anonim ***** válasza:
62%
Azért nem válik el, mert gyàva hozzá. Ha olyan szar lenne neki, mint ahogyan itt előadja, akkor eleve nem szült volna 4 gyereket egy ilyen házasságba. És nem is a gyakorin kérdezgetne. Mű kesergés ez a rengeteg fszban tobzódás nála. Hiába na, vannak ilyen nőnemű lények is. Szégyellem magam helyetted is. És a férjed nem az eszed miatt vett el, az tuti.
2021. aug. 14. 16:27
 24/25 anonim ***** válasza:
52%

21# 17 válaszban azért tettem fel ezeket a kérdéseket, mert 4 gyereket vállaltál vele, eddig minden jó volt, hiszen nem vállaltál volna ennyi gyereket, miközben ő végig kamionos volt, kevés ideje volt rád. Hirtelen miért baj, hogy ugyanolyan az életetek, mint eddig, mi az ami változott benned, mitől?

A válás egy embertől függ, nem szükséges a férjed beleegyezése. Hogy nem mered meglépni egy másik kérdés, gondolom jobb neked a langyos kakában, minthogy kockázatot vállalj a jobb élet reményében, így viszont nincs értelme sajnáltatni magad, hiszen te választottad.

2021. aug. 14. 19:10
 25/25 anonim ***** válasza:
69%

Szóval a férjed tart el.

A 4 gyerekeddel együtt.

Nem dolgozol,de a lábadat minden jöttmentnek szétteszed.

Én biztos nem tudnék a férjem szemébe nézni egy alkalom után sem.Sosem volt bűntudatod mikor esetleg hazajött hozzád? Remélem a férjednek lesz esze,és kidob a francba,mert erre egyszerűen nem lehet mást mondani.Szégyen,hogy ott vannak a gyerekeid,és rájuk sem gondolsz.A férjed azt mondja ne dolgozz,és? Ha anyagilag van rá szükség,simán elmehettél volna dolgozni a tudtán kívül,talán akkor neki sem kéne ilyen munkát végeznie.

2021. aug. 14. 20:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!