Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnám finoman megmonda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám finoman megmondani, hogy nem szeretnék náluk találkozni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném minden elítélő véleményt vállalva, hogy egy sok-sok éve házas nő vagyok, a “szívem” férfia pedig sok

-sok éve nős. Gyerek is vannak, itt is ott is. Volt egy időben titkos szerelmi kapcsolatunk, találkozgattunk, de mindig nyilvános helyen, illetve autóban eldugott helyeken, így igazán kettesben sosem tudtunk lenni. Én nem szerettem volna Hotelba se menni, vagy ilyen helyre. Volt egy hosszabb szakításunk, de mostanában megint közeledünk és a “párom” (nevezzük így), szeretné ha végre kettesben lehetnénk és mivel a felesége és a gyerek az anyjánál lesz, azt mondta szeretettel vár a lakásukban és végre lenne időnk kettesben lenni nyugalomban. De én egyáltalán nem szeretnék hozzájuk menni, nekem ez már túlmegy egy határon, de fogalmam sincs hogy mondjam ezt meg neki. Ha egyszerűen megmondom, hogy nem akarok oda menni, megint össze töröm azt az illúzióját, hogy végre igazán csak mi lehetünk nyugalomban. Leginkább semmiképp sem szeretnék oda menni, de félek, hogy mégegyszer nem menne bele ilyen szedett-vedett együttlétben valahol a kocsiban. Nincs már ötletem milyen indokkal bújhatnék ki ez alól, de baromira félek ettől, mert egy több emeletes ház, tele szomszéddal, stb. Nem is tudom, hogy juthat ilyen az eszébe, viszont azt is megértem hogy a kocsiban nem ugyanolyan.

2021. aug. 12. 15:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, menjetek panzióba.

Ezt így szokták. Te belefeküdnél a nászi ágyukba? Az autóhoz meg öregek vagytok.

2021. aug. 12. 18:18
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Hotelben (amelyik ad ki pár órára szobát) elég keresztnevet mondani.
2021. aug. 12. 18:19
 13/43 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem szeretnék oda menni. Már a felvetéskor mondtam, hogy ez azért nagyon durva, de azt mondta a hálóba nem megyünk, de lehet bárhol máshol, ahol csak akarom. De az egész kérdés arról szól, hogy a lakás közelébe se szeretnék menni. Tudom, hogy sokáig nem húzhatom a dolgot autóval, erdővel, de öregek azért nem vagyunk hozzá, nem vagyunk még negyven sem. A kérdés arról szól, hogy utasítsam vissza úgy, hogy ne bántsam vele…
2021. aug. 12. 19:19
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Úgy utasítsd vissza, hogy nem és kész. Nem tudom ezzel miért bántanád meg. Ép gondolkozású ember nem menne bele.
2021. aug. 12. 19:22
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem tudsz vele kommunikálni, hagyd az egészet.

Nem és kész. Majd elmondod, hogy találtál egy panziót, oda menjetek, foglaljon szobát.

De ez annyira gáz, hogy így le kell neked írni.

Ja, az autóban való szex 20 felett gáz.

2021. aug. 12. 19:38
 16/43 anonim ***** válasza:
87%
Könyörgöm, az ilyen ember minek házasodik egyáltalán? Miért nem vál el? Ja, mert az sokkal bonyolultabb, mint éjt nap alá téve azon mesterkedni mikor és hogyan találkozzanak. Anélkül túl uncsi lenne.
2021. aug. 12. 23:32
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Persze az ilyen kapcsolatok azért izgalmasak, mert titokban kell tartani stb. De ha összejönnének és együtt lennének ténylegesen alig tartana pár hónapig...
2021. aug. 13. 08:07
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
bakker szeretők vagytok, dugtok. megmondod hogy nem akarsz ott dugni, ahol feleségével szokott ennyi.
2021. aug. 13. 08:55
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
30as éveitek elcseszitek egy szar házasságra. mi a tökömnek? de komolyan? váljatok el, éljetek együtt, vagy külön vagy akármi. de ez szánalom.
2021. aug. 13. 08:57
 20/43 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igazat adok, nem is szeretném kimosni magamat-magunkat a dologból, mentek a zöld pipák. Igen, valószínűleg addig izgalmas míg nem lehetünk együtt, valószínűleg ha mindketten egyedülállók lennénk, nem is működne, de mi ezeket màr megbeszéltük. Azt is, hogy a házasságunk szar, (hiányoznak belőle dolgok) de nem annyira, hogy menekülni kéne.
2021. aug. 13. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!