Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki a penzt valassza a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a penzt valassza a szerelem helyett, megbanja majd?

Figyelt kérdés
A paromat akivel hihetetlen kapcsolatunk volt, lecsapta egy joval idosebb no, aki minden anyagi problemajan segit es mindent igert neki. A parom pont egy problemas idoszakban volt es most el van vakitva
2021. aug. 7. 09:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem hamarabb elmúlik , mint ahogy az inflàció növekszik
2021. aug. 7. 10:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#1 -el értek egyet!

Alapból nem is szeretett téged igazán.

2021. aug. 7. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
helyesen: választja
2021. aug. 7. 11:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem, tenyleg nagyon szerettuk egymast, egyutt terveztunk, eletemben nem szeretett igy senki, de neki jottek problemai, amikor magaba fordul es jott ez a no, akirol senki se mond jot, es ranyomult, es elvakitotta a konnyebb elettel. Ott ertem meg, h volt imadtam a parom, de jott egy uzletember, aki olyan dolgokat iger, egyaltalan nem taplaltam erzest, de lehet en is elcsabultam volna, ha nem derul ki rola, h milyen is, annak ellenere h mast szeretsz, mert vonzo az az elet, amikor tenyeren hordoznak, visznek minden fele es a fejed se kell fajjon, es nem szeretned ugy mint a regit, talan sehogyse, de mikor a dolog valtozik, akkor jossz ra, egy elrontottad, azt akivel igazan szeretettek egymast, akivel boldog voltal
2021. aug. 7. 12:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt bántam meg hogy a szerelmet választottam a pénz (jó munkahely) helyett. A szerelemben csalódtam, olyan munkahelyem pedig a büdös életben nem lesz másik...
2021. aug. 7. 13:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, tanulj már meg írni, 7 sort teleírtál és összesen két mondat az egész. Olvashatatlan a gondolatfolyamod és értelmetlen is. Nem volt az a kapcsolat olyan hihetetlen, ha el lehetett vinni tőled, ez az igazság.
2021. aug. 7. 15:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Pénz, pénz, pénz, pénz.

Válaszd a pénzt!

Mindíg a pénzt válaszd!

A pénz majd szeretni fog téged, te pedig szeretni fogod a pénzt.

A pénzt nem lehet megbánni!

PÉNZ=SZERELEM

SZERELEM=PÉNZ

2021. aug. 7. 23:28
 18/19 anonim ***** válasza:

csak is a pénz ér valamit.

szerelem vicces izé

2021. aug. 8. 01:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Szánalmas.Örülj hogy megszabadultál tőle!
2021. aug. 8. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!