Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? Szerelem vagy biztos családi élet?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, férjem 34,10 éve vagyunk együtt (nekem ő volt az első minden értelemben), van egy 5 éves gyermekünk.4 éve egy tanfolyamon megismerkedtem egy férfivel. (30 éves, nős) Már az első pillanattól kezdve forrt köztünk a levegő, ez hónapokig így ment. Aztán fél év után ahogy véget ért a tanfolyam találkoztunk azon kívül is. Ez volt az első "randink". HIába minden próbálkozás nemtudtam ellenállni, lefeküdtünk. Ezután bűntudatból kizártam az életemből, hónapokig nem válaszoltam a keresésére. De aztán megint elgyengültem. Ez már 4 éve így megy. Képtelen vagyok elengedni mert külsőre benne megvan minden amire valaha vágytam. Ő a totál ideálom. És eszméletlen jó az ágyban. Arról nem is beszélve és talán ez a legerősebb kötelék hogy olyan szeretettel ér hozzám ahogy a párom már évek óta nem. Minden együttlét után még órákig összebújunk dédelget szeretget. Időközben ő elhagyta a feleségét. ( h miattam e azt máig nem tudom) Sok vihar volt köztünk összejöjjünk, ne jöjjünk össze, ha én akarok ő hátrál, hs ő akar akkor pedig én. Nem jutunk egyről a kettőre. Én nagyon szeretem a férjem. Érzelmileg mindig is hozzá kötődtem. És a férjem is szeret engem ezt érzem.10 év után is meglep valami apró figyelmességgel mindig. Tökéletes, odaadó férj, pont olyan amiről kislánykoromban álmodtam, mindemellett ami a legfontosabb tökéletes apa. A másikuk (a szeretőm) épp az ellentéte, amolyan rosszfiú típus. Soha nem hittem ezelőtt abban hogy lehet két férfit szeretni egyszerre, de mostanra saját bőrömön kellett tapasztaljam, hogy bizony lehet. Kit így kit úgy. Szerintetek mit tegyek?
Kösd föl magad. Négy éve szemen köpdösöd a férjed. Mondd el neki és döntse el ő, mi legyen. Ennyit megérdemel.
Hányok a fajtádtól.
2018. szept. 28. 11:09
2/28 A kérdező kommentje:
Tud róla a férjem h mással volt viszonyom,elmondtam neki minden így ahogy van/volt. De megbocsátott...
2018. szept. 28. 11:13
3/28 anonim válasza:
És akkor minden jó így és mehet tovább? Én kivágtalak volna. Jó esély van rá, hogy csak a gyerekre tekintettel nem borított mindent. Persze lehet, hogy azóta neki is van valaki, vagy ku@vázik, senki se tudhatja.
Én nem tudtam volna ezt elnézni neked, az biztos.
2018. szept. 28. 11:17
4/28 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy nem tartana sokáig a második kapcsolatod. De az első kapcsolatod se fog menni így. Próbáld megbeszélni a férjeddel, hogy nyissátok ki a kapcsolatot valamilyen formában. Ez persze azt jelenti, hogy neki is lesz valakije, tartós kapcsolata vagy csak rövidek, el tudod ezt fogadni?
2018. szept. 28. 11:17
5/28 anonim válasza:
A gyermeked 1 éves kora óta csalod a férjed? jól értem?
2018. szept. 28. 11:21
6/28 anonim válasza:
2 Mit is bocsájtott meg ah folyik a viszony tovább?:D
Vagy kamu a kérdésed, vagy egy ordas k.va vagy.
1+1
2018. szept. 28. 11:26
7/28 A kérdező kommentje:
Nem azt tuti hogy nem tudnám elfogadni. Már a gondolata is fáj hogy mással legyen. :( Tényleg szeretem. Nem azért csaltam meg mert nem szeretem. Csak volt egy időszak amikor nem kaptam tőle túl sok szeretetet. De amióta kibékültünk és megbocsátott, azóta ez sokat változott. ( egyébként kedves acelszívnek mondanám hogy 7 évvel ezelőtt ő is megcsalt engem és én is megbocsáltottam akkor.. )
2018. szept. 28. 11:27
8/28 anonim válasza:
Ez bizony nehéz döntés. Ha a férjed elhagy akkor mész a másik pasihoz azt viszont kétlem hogy ő szeretne "pótlék" lenni. Ha eddig nem hagytad el a férjed szerintem ezután sem fogod mert neked ez így jó. 17 éves korod óta csak egy pasid volt nem csodálom hogy izgatónak találsz egy másikat. A férjed azt is tudja hogy folytatod a megcsalást? Ha igen és ez mind nem zavarja akkor valószínű hogy ő sem szeret már téged úgy ahogy kellene és lehet ő is csal téged.
A másik pasival kétlem hogy hosszú életű kapcsolatban lennétek. Lehet azért hagyta el az asszonyt mert az rájött a csalásra és repítette a pasit. Ki tudja.
Szerintem semmi nem fog változni.
2018. szept. 28. 11:31
9/28 anonim válasza:
*Már a gondolata is fáj hogy mással legyen. :(
Aha, szóval te mehetsz, de ő nem-értjük:DD
Kamu a kérdésed.
2018. szept. 28. 11:40
10/28 anonim válasza:
Birom ezeket az "en annyira szeretem ot, de azert mellekesen elment mas phaszat szopogatni" :"D. Ne hazudjal mar legalabb magadnak. Ha szeretned, elobb vagod le a sajat kezedet minthogy igy megalazd. Hagyd el mindkettot, a masik amugy is vagna ki a gyerekkel együtt par honap utan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!