Milyen hajviseletet válasszak magamnak, új élet? 19/f
Az a helyzet hogy zárkózott srác vagyok, félénk nem nagyon vannak barátaim csak "papíron". Barátnőm sem volt.
Kicsit gondolom van egy + hatása is hiszen ha találnék egy barátnőt akkor nagyon odafigyelnék rá és megbecsülném.
Szeretnék mindenen változtatni, az első lépés a szerintem a hajviselet megváltoztatása lesz, hogy nézzek már ki jobban :D
Most nagy hajam van frufruval.Egyébként azért volt/van még ilyen nagy hajam mert sajnos álállóak a füleim de már elegem lett hogy ki mit gondol stb.
Van valami oldal ami ebben tudna segíteni nekem?
Illetve ha nincs akkor olyat lehetne mondani egy fodrásznak hogy olyat vágjon ami szerinte jól állna nekem?
Elnézést kérek a bő beszédért, illetve lehet hogy van még 1000 ilyen kérdés hülye nyafogásokkal, ha eleged van ezekből nyugodtan tovább mehetsz nem kell írnod, megértem.
Köszönöm!
Én is hasonlókon gondolkodtam de aztán arra jutottam hogy ha a külső változik még a belsőd változatlan marad..
Először fejedben kell rendnek lennie:)
20f
Nekem ennyire nem volt vészes a helyzetem, de én is most vágattam hajat pár hete, és nekem is elállóak a füleim, szóval valami ilyesmit vágattam:
Talán picit hosszabbat fent, és rövidebbet oldalt. Ez elég szépen takarja a fület, és egy öltöny/ing mellé elegánsan áll (ha szépen karbantartod, nem úgy mint Efron ezen a képen).
Bár igazából, egyre többet hallom, hogy az elálló fül aranyos, és hogy vágassam még rövidebbre, szóval ne izgulj te se miatta. :D
Meg jó lenne tudni, hogy milyen az arcformád, nekem hosszúkás és elég csontos, szóval eddig ez felel meg legjobban, egy kerek arcú embernek lehet nem ezt kellene.
Fodrásznak simán mondhatod szerintem, én is mondtam (bár ismerős a fodrász), viszont ha mostantól adsz magadra, akkor nagyon adj, 3 hetente mászkálni kell hozzá ilyen hajjal. :D
köszönöm a válaszokat! :)
Akkor megkérdezem a fodrászt és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!