Miert ilyen rossz?
Nekem sincsenek barátaim, kb. sehová nem járok, sokszor üresnek érzem magam... DE! Elfoglalom magam, általában pozitívan gondolkodok, legtöbbször nevetek és bolondos vagyok. Szóval lehet így is, meg be is lehet savanyodni. Mondjuk biztos sokat segítenek a képzeletbeli barátaim. Ha gondolod te is találj ki, de a legfontosabb, hogy találj olyan elfoglaltságokat, amik örömöt okoznak. Én pl.: olvasok, animét/filmet/sorozatot nézek, rajzolok, apróságokat alkotok, verset írok (jó, ez inkább "kiírom a negatívat magamból" típusú). Szerintem akár a négy fal között is lehet boldogan eltölteni az időt. Gondolkozz magadon, őszintén, és fogadd el magad. Az elején nehéz, de aztán könnyebb lesz.
Semmi pénzért nem dobnám el az életem, annyi lehetőség van, plusz itt van a cicusom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!