Miért vágyom arra hogy soha senki ne lásson, én a magam dolgaival szépen ellegyek és ne is tudjanak a létezésemről? 17/f
Gondolok itt arra hogy csak ülök itthon pl egy itthoni munkát végezve.Ki sem kell nagyon mennem a házból mert azért szeretek sétálni,mozogni,de emberek között nem jó.Egyszerűen elromlott ez a világ.Mindent a média,a közösségi oldalak befolyásolnak,a sablonosság,a kétszínűség.Nem szeretném látni mert csak elszomorít és felidegesít.
Nem azt mondom tehát hogy nem akarok kimozdulni,de mindenki akit ismerek ilyen hogy ül a társaságban és a tetves telefonját nyomkodja folyamatosan,vagy selfiet csinál,és hányingerem van már ettől.
Nekem facebookom sincs,soha semmilyen közösségi oldalon nem voltam fent mert hányingerem van tőle...
Szerintetek akkor lehet hogy a mai emberek viselkedése és kisugárzása taszít?
Mert szó szoros dühroham jár engem körbe mikor elmegyek pl egy buszmegálló előtt,és mi van,egy párocska (kb 16-17 évesek) kézen fogva ülnek a padon és nyomják mindketten a telefont.Vagy hogy nyolc tíz fős csapat éjjel a városban szórakozik,és nem szólnak egymáshoz,hanem facebook...
Ti mit gondoltok erről?
köszi a kommentet,ment a zöld,és másnak is fog aki értékelhetőt és bővebb választ ad.
De komolyan...KIVEL LEHET AKKOR BESZÉLGETNI HA 10 FŐS TÁRSASÁGBAN VANNAK?!
Legszívesebben odamennék hozzájuk és egyesével verném őket nyakon hogy vegyék észre magukat hogy milyen undorítóak...
Egyetértek veled ,mert engem is nagyon dühít ,hogy milyen mértékben fertőzte meg a világot a szociális média. Iszonyatos látni, hogy az emberek egymást túllicitálva próbálják bizonyítani, hogy milyen szuper az életük.
Engem ez nem érdekel, nem kívánok benne részt venni.
Magas értékrendűnek tűnsz, és nekem szimpatikus is vagy, de az életed nem lesz könnyű a facebookzombik világában.
23f
köszi mindenkinek!
Jó érezni hogy vannak még hozzám hasonlók.
1.vagyok.
Alapíthatnánk egy klubbot. :)
35 éves vagyok és nő, szóval messze nem a te korosztályod, de ugyanúgy érzek, mint te.
a fb-on ugyan fenn vagyok, a férjemmel szoktam ott dumálni munkaidőben, mással soha, azokat az üziket el sem olvasom (aki akar valamit, írjon mailt alapon).
mostanra ott tartok, hogy a tv-t sem kapcsolom be, itthon csak a kossuth rádió szól.
nekem is jó így:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!