Nagyon rossz hogy magányos vagyok! Mit csináljak? Se barátok se barátnő. Ráadásul még egyedül is lakok! Miért ilyen pocsék az életem? Feleslegesnek érzem magam! Mit tegyek? 27f
Ennél konkrétabban? Arra akartam kilyukadni, hogy az ember a szabadidejében olyan dolgokat csinál, amiket szeret. Általában. Szóval a tv-ben, neten biztos vannak konkrét dolgok, témák amik érdekelnek. Ha pl. valaki szeret villamos képeket nézegetni, villamosról olvasgatni, akkor ha társaságra vágyik, akkor pl. vannak ilyen villamostalálkozók. Most csak egy példát mondtam.
Egyébként hol laksz?
Nincsen semmi ami érdekel!
Somogy megyei vagyok
Én ezt úgy oldottam meg, hogy hazaköltöztem a szüleimhez. Egyszerűen nem bírtam már azt, hogy annyi volt minden napom, hogy munka-otthon-munka-otthon. Aztán tök egyedül voltam, a munkahelyemen sem szóltak igazán hozzám...
Nem mondom, hogy ideális, de jobb itthon, mint külön élni egy másik városban.
Túl nagy dolgokra gondolsz. Ha ittvagy a Gyakorikérdéseken, akkor érdekelnek az emberek, a kérdéseik, a problémáik. Ha bekapcsolod a tv-t, akkor ha nézel egy műsort, akkor az is biztos érdekel, különben nem néznéd stb. Sok dolog érdekel téged, csak nem tudod, vagy nem vallod be magadnak.
Másrészt mi az, ami teljessé tenne az életed? Biztos álmodsz, fantáziálsz ilyesmikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!