Nagyon rossz hogy magányos vagyok! Mit csináljak? Se barátok se barátnő. Ráadásul még egyedül is lakok! Miért ilyen pocsék az életem? Feleslegesnek érzem magam! Mit tegyek? 27f
Nem egyedi eset, hiába van pár barátod, ha kevés a munkahely és nagyjából random az, hogy ki hol él éppen!
27 - 30 évesen a legnehezebb férfiként nőt találni komoly kapcsolatra.
Attól, hogy van pár hobbim, még magányos vagyok, mivel a környezetemben senkit sem érdekel, akit pedig érdekel, az messze lakik. Nem utazhatsz hetente Budapestre, csak azért, mert ott vannak hasonló érdeklődésű emberek. Ráadásul a nőket általában nem érdekli a csillagászat, az időjárás, a modellezés, de még a természetjárás/túrázás se sokakat.
A nettes hobbik jó része, pedig eleve magányos, vagy csak online kapcsolatokat hozó tevékenység.
Nekem az a bajom, hogyha bemegyek a közeli Szegedre, eltelik ott egy nap úgy, hogy csak a pénztárosokkal beszéltem és az ügyintézőkkel.
Elmehetek moziba, színházba, kiülhetek nyáron a Tisza partra a SZIN nagy koncertjeit meghallgatni, a kutya nem fog hozzám szólni...
Ráadásul hiába szólítok meg nyáron lányokat, beszélgetni nagyon ritka, hogy szeretnének. Általában marad a minimális kommunikáció, azaz tőmondatok, igen/nem és már arrébb is ülnek.
A könyvtárban is ez van, eltölthetek ott egy napot olvasgatva, tanulva, anélkül, hogy bárki hozzám szólna.
Az emberek elsétálnak egymás mellet a városokban, ez az urbanizáció hatása.
Ott van 160 000 ember, de szinte nagyítóval kell keresni, ha beszélgetni szeretnél.
Ill. nem, mert érdekes mód a kórházi váróban lehet, viszont ki szeretne kórházi várókba járni... Ha beteg vagy, ill. hozzád tartozód beteg, régen rossz az egész.
Közösségekre lenne szükség, de lehetőleg nem érdekközösségekre és nem az agymosáson alapuló szektaszerű közösségekre. Olyan közösségekre, ahol az a cél, hogy mindenki érje el, hogy legyen munkahelye és találjon előbb-utóbb komoly társat az élethez. A fiataloknak ennél sokkal többre nincs szüksége.
Ehhez, viszont önsegítő közösségek kellenének! Minél több!
Mond magadnak hogy úgysem lehetnek,lesznek barátaid,úgysem lesz barátnőd és egy idő után megfogod szokni.:)
En 4 éve ezt csinálom és nagyon magányos vagyok,de már teljesen megszoktam és nem is zavar.
19/f
Megoldódott a gondod?
Találtál hobbit, társaságot, társat?
Nem könnyű, de nyitni kell:
pl. sport (futás, kispályás foci, bringa, úszás) - ha gyakran csinálod, előbb-utóbb lesznek ismerősök, haverok, esetleg barátok is.
Könyvtár, önkénteskedés állatmenhelyen (ott szoktak lányok is lenni), ilyen-olyan (pl. túra, póker, sakk) klubok, (bringa, természetvédő, kutyás) egyesületek - lehet, hogy találsz egy olyan hobbit, ami tényleg érdekelni fog és megszeretsz.
Semmi nem változott!
Minden úgyan olyan szar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!