Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Gáz, hogy ha egy lány egyedül...

Gáz, hogy ha egy lány egyedül táncol a diszkóba?

Figyelt kérdés

Mert, az egyik barátnőmmel megyek bulizni, és közbe bepasizik akkor egyedül maradok és nem tudom mit csináljak.

Egyedül táncolhatok?

2015. aug. 25. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
táncolhatsz legalább hamarabb kiszúrnak azok akik magányos csajt keresnek...
2015. aug. 25. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Táncolhatsz egyedül...nem gáz,csak veszélyes. Túlságosan fel fog rád figyelni minden perverz meg akárki. Szerintem vigyetek még valakit magatokkal neked. Vagy mond meg a barátnődnek hogy nem szeretnél egyedül maradni a végén. (Milyen barátnő ez,aki egy pasi miatt ott hagyná a barátnőjét?-.-)
2015. aug. 25. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz, szerintem tuti lesz ott valaki, aki ha észreveszi, hogy egyedül vagy, nem hagy magadban táncolni.

Az sokkal gázabb lenne, ha egyikőtök se hagyná a másikat, vagy egyikőtök se engedne senkit közel magához a barátnő miatt.

L

2015. aug. 25. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze nem azt mondom, hogy valamelyikőtök is léceljen le a pasival. Maradjatok elérhető távolságban egymásnak, ha valami gáz lenne, de ismerkedjetek nyugodtan mindketten :)

L

2015. aug. 25. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Lehetek a magyar-magyar tolmácsod? 1. Nem a diszkóba táncolsz, hanem a diszkóban. 2. Mert az egyik barátnőmmel megyek bulizni, és ha közben bepasizik, akkor egyedül maradok, és nem tudom, mit csináljak.
2015. aug. 25. 23:31
 6/7 anonim válasza:

elmondom hogy fog kinézni:

-táncolsz egyedül

-csávó odamegy, elkéri a telószámod későbbi alkalmakra

-csávó táncol veled, jól érzi magát veled

-te megígéred neki, hogy felhívod

-aztán 2 hét eltelik és rohadtul nem hívod fel

-csávónak összetörik a szíve

csávó vagyok, egy tök szimpi csaj volt a buliban, leszólítottam, és megígérte h tartani fogjuk a kapcsolatot... én hívtam is, de rohadtul nem örült nekem, elhidegültnek éreztem, és ő meg rohadtul fel sem hívott, sőt amikor másodjára hívtam akkor azt sem tudta h ki vagyok (benne sem voltam a telójában)...

Szóval igen, hajrá csajok, törjétek csak össze a pasik szívét, mert mi nekünk kvára nincsenek érzéseink /irónia

2015. szept. 6. 01:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: megértem a problémád, sokáig én is küszködtem vele, de ha a csajon azt látod, hogy nem érdekled túlzottan, akkor egyszerűen nem szabad beleélni magad. Hagyd a fenébe. Keress mást. Addig kell keresgélned, amíg nem találsz egy olyat, aki érdeklődik, és abba már megéri energiát fektetni. Ez nem feltétlenül a csajok hibája, ezzel jár a fogadó (passzív) szerep. Menj oda olyanhoz, akin látod, hogy tetszel neki!
2015. szept. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!