Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit válasszak? Szerelem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válasszak? Szerelem vagy biztos családi élet?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, férjem 34,10 éve vagyunk együtt (nekem ő volt az első minden értelemben), van egy 5 éves gyermekünk.4 éve egy tanfolyamon megismerkedtem egy férfivel. (30 éves, nős) Már az első pillanattól kezdve forrt köztünk a levegő, ez hónapokig így ment. Aztán fél év után ahogy véget ért a tanfolyam találkoztunk azon kívül is. Ez volt az első "randink". HIába minden próbálkozás nemtudtam ellenállni, lefeküdtünk. Ezután bűntudatból kizártam az életemből, hónapokig nem válaszoltam a keresésére. De aztán megint elgyengültem. Ez már 4 éve így megy. Képtelen vagyok elengedni mert külsőre benne megvan minden amire valaha vágytam. Ő a totál ideálom. És eszméletlen jó az ágyban. Arról nem is beszélve és talán ez a legerősebb kötelék hogy olyan szeretettel ér hozzám ahogy a párom már évek óta nem. Minden együttlét után még órákig összebújunk dédelget szeretget. Időközben ő elhagyta a feleségét. ( h miattam e azt máig nem tudom) Sok vihar volt köztünk összejöjjünk, ne jöjjünk össze, ha én akarok ő hátrál, hs ő akar akkor pedig én. Nem jutunk egyről a kettőre. Én nagyon szeretem a férjem. Érzelmileg mindig is hozzá kötődtem. És a férjem is szeret engem ezt érzem.10 év után is meglep valami apró figyelmességgel mindig. Tökéletes, odaadó férj, pont olyan amiről kislánykoromban álmodtam, mindemellett ami a legfontosabb tökéletes apa. A másikuk (a szeretőm) épp az ellentéte, amolyan rosszfiú típus. Soha nem hittem ezelőtt abban hogy lehet két férfit szeretni egyszerre, de mostanra saját bőrömön kellett tapasztaljam, hogy bizony lehet. Kit így kit úgy. Szerintetek mit tegyek?
2018. szept. 28. 10:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó: Kiválóan megfogalmaztad! Szívemből szóltál.
2018. szept. 28. 13:20
 22/28 anonim ***** válasza:
37%

Bár átadhatnám amit látok.

Felfoghatatlanul sajnállak titeket.

Van egy kis elpasszivizálódott szerelem a párod felé, és egy nem kibontakozott szerelem a másik felé.

Ha úgy látnád a helyzeted, ahogy én, tudnád, hogy a férjeddel való kapcsolattal érdemes foglalkozni inkább, és azt javítgatni és fejleszteni. Viszont ugye így nem látod, mit nem tudsz megtapasztalni, mit nem tudsz kiélni

Valahogyan láttatnod kell magaddal, milyen is lenne az életed úgy.

Rengeteg sikert, legkevesebb fájdalommal kívánok nektek.

2018. szept. 28. 15:55
 23/28 anonim ***** válasza:
33%

Úhhh a 20-as hölgyemény/uraság nagyon odavágott :) Kár hogy kell némi értelem ahhoz hogy felfogja valaki a lényeget.

Foglalkoztál volna inkább a gyerekeddel...

2018. szept. 28. 16:34
 24/28 anonim ***** válasza:
37%
20: ha a kérdező poliamor lenne, akkor azzel kezdte volna, hogy ő is akar egy felvállalt második kapcsolatot, és annak is nagyon örül, ha a férjének is van vagy lesz felvállalt második kapcsolata. De kérdező nemhogy nem örülne, hanem kizárja, hogy a férjnek is legyen második.
2018. szept. 28. 17:37
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

A kerdes az h a szereto mit tud nyujatni azon kivul h jol nez ki (mulando) jo a szex( most meg) es bokol ( most meg).

A szex csak szex, 7 billio ember el a foldon aki ugyanezt meg tudja adni de olyan pasit talalni aki tisztel, szeret, tamogat erzelmileg, ott van ha baj van es szuper apa-olyanbol keves van.

Azt veszem eszre h rengeteg ember keveri a szerelmet a szexel. Volt szeretom es sztem az eletben olyan szexben nem lesz reszem DE sosem volt kerdes h a ferjemet valasztom. A legtobb kapcsolat ugyanoda lyukad ki, a szeretot tavolrol konnyu szeretni az egyutteles egy masik tortenet foleg ugy h gyerekek is vannak a sztoriban.

Nem mondom h maradj vagy menj csupan azt merlegelj es ne szexualis felindulasbol hozz meg egy eletet megvaltoztato dontest mert barmit is dontesz a sajat valasztasodat szeretned kell kesobb.

Ha a szereto nem valik be egyuttelesre az ket szek kozul a pad ala es ha netan a ferjed is visszafogad akkor sem lesz olyan mint regen.

Csak azert mert valami fenyesebben ragyog az nem jelenti azt h az gyemant hanem csak egy jol stilizalt bizsu.

2018. szept. 28. 20:09
 26/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem az én dolgom, hogy elítéljelek ezért. Megtesz bőven más. De gondolj bele, benne vagy egy 10 éves kapcsolatban, van egy gyereked, és ez sem tartott vissza, hogy más pasi phassza kelljen. Az aki a szeretőd símán látja ezt, és nem, nem fogja soha mondani, hogy így van, mert elvesztene egy ingyen lukat. Ennyi idő alatt érzelmek is lesznek, és mégsem olyan hüle, igaz? Ez az én akarok vele lenni, most ő akar velem lenni dologhoz csak annyit írnék: amikor te mennél vele kapcsolatba akkor visszahúzódik, mert hát mégis csak egy lotyó vagy. Amikor távolodnál tőle mert néha eszedbe jut az a marha is otthon akkor a szeretőd vall szerelmet, mert hát üríteni csak kell valakibe. Itt tényleg nagyot lehet bukni, mert egyedülálló anyaként nehezebb az élet, és ne gondold, hogy a rosszfiúd ott fog lenni melletted. Lehet, hogy nyers voltam, de gondold végig, ha a férjed félrelép, és te megbocsájtottad, akkor hogy esne az ilyen gesztus utàn ugyanúgy lecarna magasból, és félredugna, csak hazudozna. Hol lenne a szereteted, a bizalmad felé?
2018. szept. 28. 21:08
 27/28 anonim ***** válasza:
41%

Nem látok választási lehetőséget és kényszert sem.

Van a férj, gyerek jó és stabil házasság.

Van a szerető, az izgalom a szex.

A kártyák le vannak osztva. Mit változtatnál?

Átcuccolnál gyerekkel a szeretőhöz? Minek? Ha akarna téged gyerekestől elcsábított volna. Alkalmas apának? Elfogadná a gyereked? A szenvedélyt nem ölnék meg a hétköznapok?

Szerintem simán második gyerek kell.

Jó ez így neked, a férjednek és a szeretőnek is...

Aranyos a zsiráf, izgalmas megnézni az állatkertben, de azért otthonra nem kellene.

2018. szept. 29. 10:59
 28/28 anonim ***** válasza:
44%
Képzelem mennyit foglalkozhatsz a gyerekeddel.....
2018. okt. 2. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!