Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit válasszak? Szerelem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válasszak? Szerelem vagy biztos családi élet?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, férjem 34,10 éve vagyunk együtt (nekem ő volt az első minden értelemben), van egy 5 éves gyermekünk.4 éve egy tanfolyamon megismerkedtem egy férfivel. (30 éves, nős) Már az első pillanattól kezdve forrt köztünk a levegő, ez hónapokig így ment. Aztán fél év után ahogy véget ért a tanfolyam találkoztunk azon kívül is. Ez volt az első "randink". HIába minden próbálkozás nemtudtam ellenállni, lefeküdtünk. Ezután bűntudatból kizártam az életemből, hónapokig nem válaszoltam a keresésére. De aztán megint elgyengültem. Ez már 4 éve így megy. Képtelen vagyok elengedni mert külsőre benne megvan minden amire valaha vágytam. Ő a totál ideálom. És eszméletlen jó az ágyban. Arról nem is beszélve és talán ez a legerősebb kötelék hogy olyan szeretettel ér hozzám ahogy a párom már évek óta nem. Minden együttlét után még órákig összebújunk dédelget szeretget. Időközben ő elhagyta a feleségét. ( h miattam e azt máig nem tudom) Sok vihar volt köztünk összejöjjünk, ne jöjjünk össze, ha én akarok ő hátrál, hs ő akar akkor pedig én. Nem jutunk egyről a kettőre. Én nagyon szeretem a férjem. Érzelmileg mindig is hozzá kötődtem. És a férjem is szeret engem ezt érzem.10 év után is meglep valami apró figyelmességgel mindig. Tökéletes, odaadó férj, pont olyan amiről kislánykoromban álmodtam, mindemellett ami a legfontosabb tökéletes apa. A másikuk (a szeretőm) épp az ellentéte, amolyan rosszfiú típus. Soha nem hittem ezelőtt abban hogy lehet két férfit szeretni egyszerre, de mostanra saját bőrömön kellett tapasztaljam, hogy bizony lehet. Kit így kit úgy. Szerintetek mit tegyek?
2018. szept. 28. 10:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem lehet ugyanúgy szeretni. Férjeddel max azért vagy, mert van pénze meg kedves
2018. szept. 28. 11:47
 12/28 anonim ***** válasza:
67%

11 Szerintem csak a pénz. Ha szeretné, olyan erős lelkifurdalása lenne, hogy nem tenné meg.Pont azért, mert sajnálná, és inkább lemondana a saját dolgairól.

Ez a nőci kizárólag saját magát szereti, még a gyereke se jelent számára semmit, csak kifelé jó mutogatni.

2018. szept. 28. 11:53
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát a pénze miatt biztos nem... :D Én jobban keresek mint ő... :)
2018. szept. 28. 11:53
 14/28 anonim ***** válasza:
59%

13 Lényegtelen, de az egyetlen biztos pontod az életedben, és az egyetlen ember akire bajban számíthatsz, mert egyébként a kutya rád nem nyitja az ajtót. Azért próbálsz az életed más területén valamilyen elismerésre szert tenni.

Számomra nem vagy nő, és anya végképp.

2018. szept. 28. 12:15
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
Tipikusan aljas nő vagy...Én hányok tőled, nem vagy más, csak egy fäsztarisznya. Egyetértek az első hozzászólóval, kösd fel magad. Ha engem csaltál volna meg, felrúgtalak volna műholdnak; megbocsájtás helyett. Örülj, hogy a férjed egy ilyen "jó" ember, aki elnézi neked. Egyúttal azt is jelenti, hogy bäszathatod magad tovább mással, majd azt is megbocsájtja. Tudod, hogy hogy hívja a köznyelv a magadfajta lotyót? K...va
2018. szept. 28. 12:52
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem itt szó sincs arról, hogy neked bármit is választanod kellene.

A szeretőd csak dug veled, ettől többre nem számíthatsz tőle.Ezzel nagyon is tisztában vagy, csak adod itt a hülyét.Nagyon esélyes, hogy felesége is emiatt vágta ki a francba és nem ő hagyta el.

A férjed meg kényelmes, megszokott, de szerelem, tisztelet Sehol nincs már a kapcsolatotokban egyik részről sem.Ne áltasd magad és másokat sem feleslegesen.Ahol kölcsönösen félreba...sznak, az már régen nem Párkapcsolat, csak látszat.

2018. szept. 28. 12:56
 17/28 anonim ***** válasza:
64%

"Szerintetek mit tegyek?"

Válj el, így becsületes, és ezt te is tudod.

2018. szept. 28. 13:00
 18/28 anonim ***** válasza:
86%
Szépen felöltöztetheted a megcsalás és a nulla vonzalom tényét, de szeletelheted ahogy akarod - ennek a házasságnak lőttek. Minél előbb látod be, annál előbb kezdhetsz el dolgozni azon, hogy valamikor majd egy olyan férfival legyél (ország-világ előtt bátran felvállalva a kapcsolatot, nem sunnyogva), aki minden tekintetben boldoggá tesz.
2018. szept. 28. 13:01
 19/28 anonim ***** válasza:
87%

Miért teszel úgy, mintha lenne választásod?

A szeretődnek csak egészségügyi dugásra kellesz. Nem enged el, mert neki ez a szexkapcsolat teljesen jó, így kènyelmes. Semmi kötöttség, csak pár menet, amikor igénye van rà.

De szorosabbra nem akarja fűzni, mert eszébe sincs más gyerekét nevelni. Ti soha az életben nem lesztek egy pár.

Tehát marad a férjed. Aki nem tudja, hogy továbbra is szeretőt tartasz, de egyet megbocsájtott, hisz te is neki. Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan fèlrejárhatsz.

Azt írod, hogy már nem ér hozzád szerelemmel, és ő is csalt téged. Hát nem vennék rá mérget, hogy most nincs neki senkije.

Sok ilyen házaspár van, akikről mindenki tudja, hogy orrvérzésig csaljàk egymást, titokban. :)

Itt abból tudsz választani, hogy lapulsz, mint xar a fűben, és reméled, hogy egyik pasi se dob ki a bús pichába. Aztán ha peched van, akkor az egyik megunja ezt. Ha nagy peched van, akkor mindkettő, és maradsz egyedül a gyerekeddel.

Itt te màr nem vagy olyan helyzetben, hogy bele tudj szólni az eseményekbe. Ahogy esik, úgy puffan.

2018. szept. 28. 13:09
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
Ó, semmi különöset, kis drága. Csak keresgélj picit a neten, és mindjárt megtudod, nem vagy egyedül, nők tömegei vannak ugyanebben a cipőben, mint te. Ez adhat neked közösségi tudatot, összetartozás élményt, és az írásaik támogatást, hogyan, milyen praktikákkal csicskítsd be a béta férjed teljesen, és akkor ezzel a csúnya bűntudattal sem kell többé vesződni, ami most annyira nyomja a pici lelkedet. Nehogy már ilyen középkori kompromisszumokat kelljen kötnöd az családapa által biztosított érzelmi és anyagi biztonság, illetve a rosszfiús izgalmak között. Vagy ha elgyengülnél, akkor ne kelljen elviselned az ódivatú társadalom megvetését, lenézését. A poliamória a te kulcsszavad, ott találsz mindehhez komplett, készen kapott ideológiát, még csak gondolkoznod sem kell, kész panelek állnak rendelkezésre számodra, hogy megmagyarázd: te egy modern független nő vagy, és mindez neked igenis jár. Sok sikert!
2018. szept. 28. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!