Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy juttassam tudomására a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy juttassam tudomására a páromnak, hogy tudok a megcsalásáról?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Az én szüleim biztosítottak nekem egy lakást, illetve egy autót és pénzt mivel még egyetemista vagyok. Reggel a párom telefonjára néztem és láttam, hogy egy Alexandra nevezetű leányzó azt írta neki, hogy “Jó reggelt szivi”, aztán hát én elkezdtem visszaolvasni az üzeneteket amiket beszéltek. Igazából nem derült ki, hogy lefeküdtek e vagy sem, de, hogy smároltak az tuti. Mivel van fotó róluk az egymásnak küldött képei közt, természetesen rólam egyszer sem esett szó. Én ebbe a kapcsolatba mindent beletettem, mindent próbáltam úgy csinálni, hogy jó legyen. Mind ez mellett a párom nem is dolgozik, a szüleim állják minden baromságát (csak úgy tudják, hogy nekem kell a pénz). Ugye említettem, hogy autót is adtak a szüleim, nos annak az autónak közel 4 millió forint az értéke, ami igaz nem az én tulajdonom, de ha úgy nézzük akkor is az enyém. Hát a csajszit szépen ebben az autóban is húzgálta, ráadásul elég durván meg is húzta hátul… Egyszerűen nem tudom elmondani mennyi düh és harag van bennem, mert mindaddig ameddig én mindent próbáltam megadni és beleadni ebbe az egész szar kapcsolatba, ő tök hülyének nézett és simán a szemembe hazudott. Hogy mondjam el neki úgy, hogy legyen bűntudata és fájjon neki, hogy,igenis innentől tovább nincs autó, nincs ingyenélés és menjen haza élősködni?
2021. aug. 5. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az első VÖRÖS lámpa, hogy nem csinál semmit. Sokan védik a partnert, hogy így-úgy nincs munkája, de nehogy már egész nap semmivel ne foglalkozzon. Aki nem dolgozik/tanul/csinál valamit az ezt fogja csinálni nagy valószínűséggel. Az energiáit le kell kötni valahogy.
2021. aug. 8. 06:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, de még csak most értem idáig. Kidobtam. Áthívtam az egyik barátnőmet, hogy segítsen összepakolni a cuccait. Amikor hazajött természetesen nem tudta, mert a szobában hagytam mindent. Elkértem a kocsikulcsot, aztán behívtuk a szobába a barátnőmmel, hogy véletlen felborult a szekrény. (Természetesen nem) aztán látta, hogy valami oknál fogva CSAK az ő cucca “estek ki”. Egyből rám nézett, hogy ő ezt nem érti. Igazából egy szót sem ejtettem a leányzóról, csak annyit mondtam neki, hogy összejöttem valaki mással. Természetesen ez sem igaz.

Még mindig csak nézett, hogy mi? Nem igazán mondott semmit, csak annyit, hogy átkellene beszélnünk. Valahol mélyen szerintem lehet tudja, hogy tudok mindenről, ezért is nem vergődött.

Aztán megakart kérni arra, hogy legalább vigyem haza.. aha persze. Mondtam neki, hogy fogja meg a cuccait és viszlát.

Végül beszéltem a lánnyal is, mert hajtott a kíváncsiság. Ő azt mondta, hogy tényleg semmiről nem tudott, az autót azt mondta, hogy az övé, és tényleg teljesen úgy viselkedett mintha egyáltalán nem lenne barátnője.

Valahol nyilván rossz volt, de közben felszabadultabb vagyok és örülök, hogy nem vagyok tovább hülyének nézve.

Nem is keres, mert gondolom a lány is lekoppintotta, ha nem, akkor pedig őt is ugyan olyan marhának fogja nézni, mint engem.🤷‍♀️

2021. aug. 9. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna hazudni. Egyenesen a szemébe kellett volna mondani, hogy tudok a lányról. Hogy honnan az lényegtelen.

De a lényeg, hogy lekoppintottad.

2021. aug. 9. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted!
2021. aug. 9. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!