Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy juttassam tudomására a páromnak, hogy tudok a megcsalásáról?
Összeszeded a cuccait és kivágod az ajtó/ablak elé.
Ha megkérdezi miért, közlöd vele, hogy beleszerettél egy másik srácba, aki nem viselkedik veled görényül (mindegy, hogy nem igaz, úgyse jön rá).
Legyen ez egy lecke, hogy nem szabad az adok-kapok egyensúlyt felborítani egy párkapcsolatban. Ha a másik nem ad bele semmit, te meg túl sokat, azzal lyukas edénybe öntöd a vizet.
Kimyomtatnám a beszélgetésüket és odadnám neki mint egy szerelmes levelet.
Amúgy az igazi bosszú a make him cuckold:)))
8-as. Nem szoktam én sem, de ha felvillan a telefon automatikusan odanézek én is, és látom, hogy mondjuk a haverja írt, de ennyi. Viszont, ha én is ilyent látnék, hogy jó reggel Szivi, valószínűleg én is megnézném a többit is.
Ja, és ha nem nézte volna meg, vagyis nem vette volna észre, akkor még meddig ment volna ez? Arra jó a barátnő, hogy pénzelje, meg adja oda a kocsiját, amiben hurcibálja a csaját. Szóval ezt a sors akarta így.
Kérdező. Nem érdekelne, hogy ezek után mit mond arra, hogy belenéztem a telefonjába. Hazajönne, addigra a cuccai már össze lennének pakolva, és megmondanám neki, hogy menjen a kis kurvájához, aztán ennyi, utána zárcsere az ajtón, és letiltani minden platformon. Ennyi. Nem kell bosszút állni, elég nagy pofára esés lesz neki az, hogy megtudtad, és így nem lesz aki eltartsa, és mehet dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!