Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már "szerető", mennyire volt nehéz lelkileg?
engem nem igazan erintett meg, mert egyreszt az elejetol kezdve tudtam, hogy baratnoje van, tehat nem utkozben derult ki, tudtam, mibe megyek bele. masreszt meg en sem akartam tobbet a pasitol a szexen kivul. nayon jol nezett ki es a szex is fantasztikus volt, jofej is volt, de emberileg elegge egyszeru, tehat nem lehett volna vele amugyse komolyabb reszemrol.
nem ereztem magam potleknak, mert en is talalkozgattam meg mellette masokkal. a sunyiskodast meg titkolozast viszont nehezen vette be a gyomrom egy ido utan, es tudtam, hogy igy en is a reszese vagyok ennel, tehat veget vetettem a dolognak. a vicc az, hogy azota ossze is hazasodtak, de meg mindig irogat nekem.
A pasim és a felesége a munkatársaim voltak, egymástól pár méterre dolgoztunk.
Mindig fájt ha a feleségével beszélt, vagy kedves volt hozzá. Heti 3x dugtunk a kocsiban egy erdőben, utána mindenki ment haza a családjához. Mindig arra gondoltam, hogy este megdugja e a feleségét is. Én a férjemmel havi 1x dugtam gumiban, de a pasim nem gumizott soha. Szar érzés volt szopás közben arra gondolni hogy előzöleg a nejében járt a farka.
Tiszta féltékenység és rossz érzés volt. 8 hónap tömény szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!