Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a hűtlenség jelei?
Mostanában a férjem többször 1 órával később szokott hazajárni, mint eddig, mindig valami más ürüggyel. Több plusz munkát is bevállal a pihenőnapján, olyankor szinte elérhetetlen telefonon. Ha itthon van sokat nyomkodja a telefonját, ha oda megyek elteszi, akkor is lefordítva, nehogy lássak rajta bármit is.
A szex nem változott, ugyanúgy heti több alkalommal is együtt vagyunk.
Elég tipikus.
Én ilyenkor szoktam méginkább megfigyelni mit hogyan csinál a másik.
Ja, igen belenéztem a telefonjába is.Tudom ez itt főben járó bűn,de hát na, kellett a bizonyíték.
Mondjuk annyit tanultam az esetből,hogy ha legközelebb ilyen szintű jeleket látok,akkor ott él is engedem a dolgot.
Nem hiányzik nekem ez a telefonkommandó,meg az idegesség,hogy mit fogok találni.
De azon jól szórakoztam,mikor lerakta a telefonját én meg úgy nyúltam érte, mintha a sajátom lenne,de közben a riadalmat figyeltem a fején.
Utólag jól szórakozom az ilyen emlékeken,de akkor azért nem volt vicces.
Ez az én kérdésem volt, nálam sajnos ez volt a helyzet :/
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!