Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalt meg a férjem?
Figyelt kérdés
Már elvaltunk. Mert kiderult, hogy 1 évig szeretője volt. Azóta a nővel el. Utólag nkiderult, hogy a nő egyáltalán nem egy nagy lepedő akrobata, sőt!! Én mindent megtettem a férjemnek. Minden vágyat kielegitettem sosem voltak tabuk. Ezt a férjem legjobb barátjától tudom, hogy a nőnek meg az anal sem fér bele.. Nem értem akkor miért??? Azt értenem ha én egy heti egyszer csináltam volna vele, vagy lettem volna tabuk és a nő elégítette volna ki minden vagyat. De így?! Nem értem... Férfiak nem azért csaltjatok meg a pártokat mert valami hiányzik? A szexuális életetekben?2021. júl. 20. 23:55
11/19 anonim válasza:
Érzelmi kielégítetlenség is létezik.
A férfiakat nem csak a szex-szel lehet megfogni.
12/19 anonim válasza:
Hát a szex miatt személy szerint biztos, hogy nem csaltalak volna meg, ha tényleg nincsenek tabuk. :)) (Nekem ez is számít valamilyen szinten.)
Az érzelmi rész meg... mivel nem voltam olyan kapcsolatban, ami érzelmileg problémás lett volna (vagy ha igen, akkor nagyon gyorsan szakítás lett a vége), így nem erről nem nagyon tudok mit mondani a megcsalást illetően.
13/19 anonim válasza:
Azért nem csak a sz*x van a világon. Lehet, hogy a személyisége szimpatikusabb neki, jobban kijönnek, jól elbeszélgetnek. Vagy az alakja. Annyi minden lehet. Te igazán mindent megtettél. Engedd el!
14/19 anonim válasza:
Azért mert jobban néz ki mint te.
15/19 anonim válasza:
Elmondom miért. Az újdonság varázsa. Más. Ennyi. Gondolod ha szexuálisan rendben volt minden köztetek, őt nem fogja megyalcsalni? Dehogynem csak idő kérdése. Az embereket nem értem. Van egy kapcsolat, és nem abba teszik az energiát, hanem másba. Senki, mondom senki nem fog ugyanúgy lenni az első évben mint a 10.ben mondjuk.
16/19 anonim válasza:
Látatlanban talán már nem úgy nézel ki, mint amikor megismert. Híztál 30 kilót és lóg a cicid. Nem vagy hajlandó nőiesen öltözni, tornázni. Nem sokat lendít a dolgon, hogy átjárható a segglukad.
17/19 anonim válasza:
Lehet a másik beszélgetni is szokott vele, vagy csak alapból kedves.
18/19 anonim válasza:
Én aztán nem teszek még mindent a szexben. Csókolózni, olelkezni, d.gni szeretek. Sz.past sem csinálom. Mégis 6 évig volt egy jó pasi szeretőm, akinek a felesége mindent megtett az ágyban.Csak sajnos sárkány természete volt, mindig csak elvart. Érzelmi kielegitetlenseg is létezik. Nagy divat lett mostanában nők részéről ez a mindent megteszek, hogy megtartsam. Elarulom nem vált ki a ferfiakbol tiszteletet.
19/19 anonim válasza:
Azért hagyott el, mert te végtelenül felszínes és buta vagy. Míg a másik csaj ha átlagos is, már ezerszer értelmesebb.
Foglalkozz önismerettel. Menj terápiára, mert fingod sincs az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!