Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalt meg a férjem?
Mi iszonyat jókat szexeltünk a férjemmel, mégis megcsaltam. 2 év alatt 6x szexeltem a szeretőmmel. De nem érdekelt, mert szeretett.
Amit a férjem lehet sosem.
Érzelmileg úgy ki voltam éhezve, hogy egy tolókocsis pasi is eltérített volna, ha érzem a törődést, amit miután megtapasztaltam el is váltam.
És még csak nem is vagyunk együtt a szeretőmmel. De legalább tudom mit akarok, mi hiányzik, mit keresek.
A jó szex nem minden.
Azon lepődtem meg a kérdés utáni soraidon,hogy az összes pozitívum magadról annyi,hogy te aztán bármit megteszel az ágyban.
Lehet neki meg nem ez volt a legfontosabb.Vagy ez mellett más téren meg nem tettél bele a kapcsolatba.
Talán emberileg van benne több vagy gondoskodóbb,kedvesebb az új nő.
Pont az a baj sok esetben, hogy "Minden vágyat kielegitettem sosem voltak tabuk", azaz elkényelmesednek a hapsik ezáltal.
Nem szabad így kiszolgálni őket, mert ettől is meg lehet csömörleni.
Ne máshoz hasonlítsd a helyzetet, mert te is-, és a másik tyúk is jó valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!