Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy a 35 éves férjem egy 22 évessel csalt 6 hónapig?
Hát engem meg az nem vígasztalt volna ha egy sokkal idősebb, esetleg még igénytelen vagy csúnya nővel csalt volna. A fiatalnál még legyinthetsz, hogy "áh feszes a kis drágám".
Én úgy dolgoznám fel, hogy mivel a férjem olyasmit akart amit én már vagy amúgy sem tudok megadni, akkor menjen azt keressen tovább fiatal csajokat. Az ilyet hagyni kell elrepülni.
A szex rendben volt közöttetek? Mert ha igen, és tőled is mindent megkapott, akkor úgy duplán egy utolsó szemét.
Biztosan nagyon rossz érzés ez most, de hidd el, nem veled van a baj. Pl. Ben Affleck is újra összejött Jennifer Lopezzel, pedig hát nagyon nem 22 éves már ő sem.
És ha egy 48 évessel csalt volna meg? Jobb lenne?
Am. meg nem tudom, miért kell firtatni mindig ezt a szex dolgot. Más oka is lehet a megcsalásnak, pl. egyszerűen annyi, hogy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!